Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadadd

dziewczyna z fochem

Polecane posty

Gość dadadd

Jak sobie radzic z dziewczyna, która okazało się ze ma tendecje do fochów i zamykania się w sobie. Okey swiety nie jestem, czasem robie błedy, ale na wszytsko reaguje mega fochem i już wiecej na temat nie chce gadac. Czy to jest normalne?

Gość tiramisssssuu
Najlepiej poradz sie swojej przyjaciolki, zazwyczaj mezczyzni takie maja. Zwierzaja im sie z kazdego problemu.

Gość 2 lata po ślubie
nie daj sie wciagnac, nie reaguj na to tak, jak ona chce.

Gość na name dd
tak to jest normalne a ty jestes mega ciulem jak nie rozumiesz prostego przyczyna-skutek wkurwiasz ja swoim zachowaniem doprowadzaszja do takiego stanu i jeszcze sie dziwisz ze ma fochy , moze nazwij to inaczej słowo foch zamien na ''ma żal'' , rozumiesz juz jaki jestes beznadziejny ?

Gość zgadzam się z
na name dd, też miałam takiego faceta jak Ty - każde moje zachowanie, które mu nie odpowiadało wrzucał do wielkiego worka pt "foch". zrobił coś źle, mi było przez to przykro - więc ja jestem ta zła, bo walnęłam "focha" a w końcu był wielce zdziwiony, że go rzuciłam bo już miałam dosyć. teraz mam faceta, który też popełnia błędy, ale zawsze chce o nich ze mną rozmawiać, przeprasza i rozumie, kiedy sprawił mi przykrość. chociaż robi to baardzo rzadko :)

Gość pseudonimmm
Większość kobiet reaguje fochem. Bywa, że mężczyźni też.

Gość dadadd
jak sie ma o cos zal to sie chyba o tym rozmawia, rozwiazuje problemy, a nie "nie bo nie". nie ma zadnej rozmowy

Gość zgadzam się z
a w takiej sytuacji przyszedłeś do niej i powiedziałeś jej "kochanie, porozmawiajmy o tym"?

Gość 2 lata po ślubie
mam takiego "foszastego" faceta, jak pozwolisz jej na to, jak będziesz reagował na jej fochy, to będzie tak robiła cały czas. Albo ignoruj (udawaj, że nie ma focha), albo pokaż jej, że ot szkodzi jej samej, nie Tobie, bo Ty pójdziesz z kolegami na spotkanie np.

Gość dadadd
tak, dokładnie tak. ale ona, ze nie chce juz o tym gadac i tyle

Gość oj ciuliku
mozesz byc pewien ze na dniach zostaniesz kopniety przez nia w dupeee... skoro nawet juz nie chce rozmawiac to pozamiatane znam z doswiadczenia

Gość zgadzam się z
aha no to faktycznie wkurzające.. mój eks po prostu w takiej sytuacji dochodził do wniosku, że mam focha i nie będzie ze mną rozmawiał, po prostu znikał i czekał aż mi przejdzie. może spróbuj porozmawiać o tym ze swoją dziewczyną ale na spokojnie, nie wtedy gdy jest obrażona tylko gdy jest dobrze. powiedz jej, że chcesz dla niej jak najlepiej i żeby się nie obrażała, tylko zawsze wprost mówiła, co zrobiłeś źle i dlaczego jest jej przykro

Gość dadadd
kto cos jeszcze ciekawego doda?

Gość hehehehe kolejna leje żółć
"na name dd tak to jest normalne a ty jestes mega ciulem jak nie rozumiesz prostego przyczyna-skutek wk**wiasz ja swoim zachowaniem doprowadzaszja do takiego stanu i jeszcze sie dziwisz ze ma fochy , moze nazwij to inaczej słowo foch zamien na ''ma żal'' , rozumiesz juz jaki jestes beznadziejny ?" biedna, sfrustrowana dziewczynko bez faceta... moze kiedys zrozumiesz, czym jest żal, a czym gówniarskie fochy nastolatki w ciele nawet dorosłej kobiety.