Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedziałam bratu ciotecznemu

Cioteczny brat - człowiek który żyje nienawiścią i jest egoistą!

Polecane posty

Gość hellenka z okkienka
masz patologiczna rodzine.

Gość co to za mlodziez teraz
chyba was po...liło i to zdrowo:D Za chiny ludowe nie dałabym kasy ani wam ani dziadkowi . Chłopak wyrzucony z rodziny, odtrącony, dał sobie rade w zyciu, ma pracę na etacie . a wy? pasozytami jesteście. całe życie WAS dziadek sponsorował( sama o tym piszesz ) więc teraz WY mu się odwdzięczcie. no co za ludziska... ale i tak mam nadzieje ze to prowo....

Gość leila czarna
I dobrze chłopak robi-nie dość że miał takiego ojca jak miał,a dziadek zamiast mu tego ojca zastepować swoją milością to go jeszcze bardziej dolinował,to teraz dziadkowi sie odmieniło i sobie o wnuczku przypomniał. Nic bym nie dała.Jeszcze bym ciebie autorko i brata podała do sądu za nachodzenie!!!

Gość hellenka z okkienka
kuzyn najlepiej zrobi jak bedzie sie od was trzymac z daleka

Gość leila czarna
To jest na bank prowo-nie wierzę że istnieja ludzie którzy mają taki tupet!

Gość po co ci 3 takie same topici
Ale odpowiadam ci. Twoj kuzyn byl odrzucony przez dziadka poniewaz mezczyzni nie akceptuje dzieci ktore urodzily ich corki, dla niego byl po prostu czlowiekiem robionym penisem bydlaka ktory skrzywdzil jego mala coreczke, jego rywala. Tak samo kobiety nie cierpia dzieci swoich synow, bo to sa dzieci zdziry ktora odebrala im synka.

Gość Ja bym nie pomógł bo niby za
co? czy dziadek już robił jakiś testament i uwzględnił w nim niechcianego wnuka. Oczywiście pomógłbym jakbym dostał coś wartościowego.

Gość nnananannananana
studiuje prawo i powiem tylko tyle- nie wywalczycie alimentów. może to zrobic jedynie jego matka lub żona ,ale dziadkowie czy kuzynki ( czyli wy) nie możecie

Gość nnananannananana
no i jego dzieci gdyby je mial oczywiście a tak to zależy tylko od jego dobrej woli czy wam pomoże czy nie

Gość nnananannananana
a tak poza tym to nie rozumiem dlaczego skoro jemu sie powiodło ma wam pomagać? swoim kuzynom ?

Gość dfghjk
"dziadkowi dobrze się wiodło, sponsorował całe życie mnie i brata, obiecał nam nawet opłacac studia ale nie zrobi tego ponieważ popadł długi, musiał się wysprzedac wielu ważnych rzeczy a nasz cioteczny braciszek ma pieniądze. " pomagał tobie i twojemu bratu a nie jemu, a to są pieniądze jego ojca, który niby był takim nieudacznikiem,Dlaczego ma wam oddawac je???

Gość dwewwww
spółczuję waszemu kuzynowi takiej roszczeniowej i chorej rodziny

Gość nnananannananana
poza tym tak jak pisali wyżej.. skoro nic nie dostał od waszej rodziny to zjakiej racji ma wam teraz pomagać? cóż naszczescie nie ma takiego obowiazku prawnego

Gość ale jazda ....
serdecznie współczuję waszemu kuzynowi takiej patologicznej rodziny

Gość powiedziałam bratu ciotecznemu
Tylko że mój kuzyn dostał te pieniądze nie po swoim ojcu a swoim ojczymie który traktował go jak syna. Już przez wzgląd na to powinien porozmawiac z dziadkiem i dac te pieniądze dla niego jako jego wnuk.

Gość prowo???
bo jak nie to jestes autorko razem ze swoim braciszkiem wyjatkowo bezczelna i wyrzucilabym was z domu na zbity pysk na miejscu tego brata ciotecznego

Gość 123a123
O życiowych dylematach, uczuciach, etyce, związkach i seksie wypowiedz się i sprawdź co myślą inni w sondażach na http://www.podane.pl/

Gość julka19x
weźcie się do roboty a nie sępicie od kuzyna kasę. On zbiera na nowe auto i dobrze bo pewnie ciężko na nie pracuje. A dziadek niech sprzeda mieszkanie to bedzie mial kase,albo niech idzie do providenta.

Chłopak nie ma zadnych zobowiazan wobec tego pana. Zrozumiale jest ze nie lubial ojca swojego wnuka bo ktory facet lub jak ktos posuwa jego coreczke ale wnuk byl jego wlasnoscia i juz przez to powinien go kochac. Tym bardziej ze chlopak nie mial ojca i to on powinien zajac sie jego wychowaniem. Rozmawiac z nim na temat seksu, itp sprawach.

Gość fadffadadf
jestes pierdolnieta autorko!!!!

Gość ale łasi na tą kase
na którą ktoś sam sobie zarobił :D

Gość gwiazda sabinka
Wiesz wkurzają mnie tacy ludzie jak Ty. Chamidło i prostactwo. Sami opiekuje się dziadkiem. Jesteś bezczelna tak samo jak twój braciszek. Mam nadzieje, że gówno dostaniecie od sądu. Jak was dziadek był zdrowy to miał go w d.... a teraz chcecie kasy!!! jesteście patologią!!!!!! nic wam się nie należy. Od mnie za taką akcję dostałabyś policję za wtargnięcie i pobicie

Gość gwiazda sabinka
Jesteście zwykłą patologią, ty i twój braciszek!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość styczniowy przyjaciel
Dziadek przyjąłby go do rodziny hahaha stary pierdziel umiera to teraz dla kasy by zmienił się. Zgodnie z pozostałymi twoja rodzina tzn ty dziadek i twój braciszek to patologia i gówno wam się należy. Ja bym cię tak wysadził na kopach jak i twojego braciszka.

Gość zaaxcc
a ja ?

Gość MAGDA_______
Ty autorko jesteś zwykłą larwą, która nie ma godności.

Gość każdy dziadek ma emeryturę,
więc o co chodzi?

Gość bertyniia
Autorko ty jestes nienormalna i dziwie sie, ze po takiej ilosci negatywnych komentarzy jeszcze smiesz sie tu odzywac. Gdyby to mnie dzadek tak traktowal cale zycie nie dalabym mu zlamanego grosza. Skoro ciebie i twojego brata dziadek cale zycie wspieral to tylko waszym zasranym obowiazkiem jest opieka nad nim.

Gość MARIOLA Z POTYLIC
Gdym ja miał taką akcję w domu to bym wezwał policję. Gówno wam się należy, staruch mógł inaczej traktować chłopaka,a nie wypierać się go. NIECH ZDYCHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość styczniowy przyjaciel
Na brata miejscu to bym taką patologię jak twoja rodzina z dzadziusiem na czele wykopał z domu. Przużniaki do roby,a nie będziecie okradać innych. Jesteś rodzeństwem złodzieji, ale patologia robi swoje.