Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sprawiedliwy

Jak Wam Rodacy się zyje w naszym kraju?

Polecane posty

Gość Sprawiedliwy

To mój pierwszy założony temat.postanowiłem to uczynić ponieważ sytuacja w naszym kraju jest beznadziejna.Minimalna pensja netto 1100zl...wyc sie chce.na nic niestać ludzi,wszystko drogie,brak pewności stałej pracy.Politycy zamierzają aby nas wytępić.Tworzy sie państwo w państwie...rozwarstienie społeczne jest ogromne...większość zarabia tą śmieszną zapomoge 1100zl...ale śa tacy co mają 10tyś....inni 100tyś.....a jeszcze inni więcej........dla nas robotniczej klasy społecznej lepszy był KOMUNIZM!Co z tego ze wszystko jest w sklepach jak na nic ludzi niestać!!!Wszędzie zawiść z powodu braku pieniędzy.Ludzie są dla siebie wilkami wzajemnie...ŻAŁUJE I UBOLEWAM ŻE DOŻYŁEM TAKICH CZASÓW...I ZYJE W TAKICH CZASACH.Prosze o swoje opinie.pozdrawiam wszystkich normalnych i uczciwych ludzi.

Gość hansowiec
Źle .. policja ma nowy sprzęt .. kiedyś można było kogoś bezkarnie zabić, okraść, a teraz .. łapią cię od razu .. to nie jest kraj dla biednych ludzi

Gość ale mam dzisiaj humor o ja cie
źle. Niby zarabiam, niby te pieniądze są. Obracam pieniędzmi, ale co z tego skoro większość zżerają podatki, opłaty, rachunki. Cena za paliwo mnie boli. Gdyby nie trochę szczęścia to nie wiem jak by było. Wiem, że nie każdy potrafi walczyć o swoje i się godzi na wszystko, bo np mają kredyty. Ja jestem w wielkim szczęściu, że żadnego nie mam. Jestem też w wielkim szczęściu, że mam rozum i nie wydaje więcej niż zarabiam i nie daję się nabrać głupcom na kredyty właśnie. Ale nie każdy ma tyle szczęścia, że ma rozum. Kraj jest w nędzy! I ku mojemu zaskoczeniu są głupcy będący w skrajnej nędzy z kredytami ponad życiowe możliwości, którzy mówią, że jest fajnie. No, mądrzy nie są, ale wolny kraj - każdemu wolno się stoczyć z usmiechem na ustach. Zabranić im nie wolno. Wkurza mnie natomiast, że oni zaczynają zabraniać mi żyć tak jak chcę i zabraniają mi mówić prawdę i to co myślę.

Gość ale mam dzisiaj humor o ja cie
i straszą, że jak nie masz historii kredytowej, to jesteś przegrany. Wmawiają, że procentowo koszty są lepsze niż dochód (już nie mówię o rozróżnieniu przychodu od dochodu). I straszą kursem franka - mnie tam bardziej boli słaba złotówka niż mocny frank, ale głupich nie sieją.

Gość Sprawiedliwy
Pamiętaj że należy mówić prawde to co naprawde boli...pamiętaj też że nikt nie odbierze Twojej prawdziwej TOŻSAMOŚCI!!!I to się liczy ponad wszystko.