Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiulek:-)

Chce mu sie podobać

Polecane posty

Dawno juz tak o siebie nie dbałam,a dzis chce sie mężowi podobać,ostatnio chodziłam po domu w dresach i luźnej koszulce włosy mialam zawsze związane w kitkę ale koniec z tym. Chce być piękna dla niego. Ogarnęłam sie. Mam długie blond włosy, wyprostowałam je i zostawiłam rozpuszczone, założyłam dopasowana jasna bluzkę i ciemne rurki:-) mam nadzieje ze bedzie mu sie podobać,obiecał ze wczesniej wróci z pracy:-) to mam nadzieje ze tak zrobi:-) mam ochotę kochać sie z nim,juz teraz ale musze po czekac:-)

Gość njunnujn
owulacja, co? ;)

Gość wiesz co....to dziwne...
ja po domu tez chodze w dresach, fajnych dopasowanych i moj maz twierdzi ze wygladam mega seksownie w tych opinajacych moj tyleczek spodniach. POdobam mu sie taka naturalna, wlosy mam dlugie i rude and spinam je niedbale jakas spinka - moj maz twierdzi ze wygladam pieknie jak kosmki mi powychodza z kazdej strony. W zyciu bym sie nie zmusila do siedzenia w rurkach i wyjsciowej bluzce w domu. Ale zycze powodzenia dzis :D

Raczej nie bardzo:-) jestem w 28 tygodniu ciąży:-)

Mi tez mówi ze mu sie podobam ale chce mu sie dzis podobać bardziej,tak jak kiedys jak nie byliśmy małżeństwem:-) chce żeby inni faceci mu mnie zazdrościli znowu tak jak przed slubem:-)żeby był dumny ze mnie:-)

Gość wiesz co....to dziwne...
oooo w ciazy....? my sie wlasnie staramy o dziecko i co mnie martwi najbardziej to zmiany w figurze, powiedz jak sie czujesz w swoim ciele teraz? wybacz ze tak pytam ale strasznie sie boje ze przestane sie sobie podobac w ciazy

Rozebrana to ja jestem cala noc bo spimy nago:-p

Gość rurki w 7 miesiącu?
wszystko dobrze pod kopulka...?

Gość njunnujn
W ciąży to dopiero libido idzie w górę! :)

Gość hdgtd87676gg
"chce żeby inni faceci mu mnie zazdrościli znowu tak jak przed slubem" grubej baby w ciazy? chyba ci te hormony calkiem na dekiel padly bidulo...

rurki w 7 miesiącu? wszystko dobrze pod kopulka...? Takie nie zapięte z rozwalonym zamkiem :):)

Przytyłam sporo ale to mi nie przeszkadza,mam troche grubsze nogi niż wczesniej ale mojemu mężowi to nie przeszkadza,jeszcze sie mieszczę w spodnie które chodziłam przed ciaza:-) zrobił mi sie seksi okrągły brzuszek wyglądam tak jak bym miala piłkę pod bluzka:-) piersi zrobiły mi sie bardziej pełne i urosły co bardzo sie spodobalo mężowi:-) troche na początku źle sie z tym czulam bo zawsze mialam płaski brzuch ale mąż mnie wspieral i zaakceptowałam to jak wyglądam:-) razem z mężem bardzo chcieliśmy tego dziecka i to są nasze najlepsze dni w małżeństwie:-) bardzo lubię jak mąż przytula mi sie do brzucha i głaska go bo wtedy dziecko zaczyna mi sie ruszac-tez to lubi:-)

kobieta w ciazy moze byc piekna.Taka spokojna , radosna , dojrzala , jak brzoskwinia. Ciesz sie dziewczyno i delektuj swoim stanem .Jesli nie masz komplikacji, to tylko sie cieszyc. Meza masz fajnego, coz Ci wiecej do szczescia potrzeba? Powodzenia .

Rurki ciążowe:-p z takim materiałem na brzuch bez suwaka i guzika:-p A takie "grube baby w ciąży" tez potrafia być seksi wystarczy ze sie o siebie dba od początku:-) i je sie dla dwojga a nie za dwoje:-p

Gość hdgtd87676gg
"zrobił mi sie seksi okrągły brzuszek wyglądam tak jak bym miala piłkę pod bluzka" no strasznie seksi faceci na ulicy pewnie pieja z zachwytu

Czasem mi sie krosty na buzi robiły a od kiedy jestem w ciąży nie mam żadnej krosty:-) mam gładka cerę:-) nie maluje sie krosty mocno tylko delikatnie oczy poprawiam i tyle wystarczy:-) nic więcej mi nie trzeba:-)

jasne .Niektorym kobietom ciaza wyjatkowo sluzy .Z dziewczyny staja sie piekna kobieta. Ciaza to piekny i niepowtarzalny okres w zyciu kobiety . Asiu -jeszcze raz wszystkiego dobrego!!!

Nie muszą piać z zachwytu:-) ważne ze sama robie sie podobam i ze mężowi tez sie podobam:-) inni tez sie za mną oglądają:-) bo wystarczy być szczęśliwym i zadowolonym z życia a juz sie zwraca na siebie uwagę:-) a to ze jestem w ciąży dodaje mi tylko pewności siebie i czuje sie bardziej atrakcyjna:-) w koncu jestem w 100% kobieta:-) a każda kobieta powinna być dumna z siebie:-)

Dziekuje:-)

Asiulek Jetem pod wrażeniem Twojego optymizmu ;-) Uroczego masz męża i cieszę się że ciąża Ci służy. Ja w ciązy tez wyglądałam dobrze,cerę miałam swierzą i promienna,smarowałam się kremami i balsamami i rozstępów tylko pare i to nie widocznych prawie Po porodzie błyskawicznie chudłam i wyglądam niemal identycznie jak przed porodem ;-)

Gość też w ciąży :)
wreszcie jakiś wątek gdzie ludzie po sobie nie jadą :) Udanego wieczorku z mężem autorko! :)

Gość też w ciąży :)
ten wątek napisała jakaś mało dojrzała kobieta, która wszystko zwala na dziecko, a nie na siebie. Każdy żyje tak jak chce. My żyjemy w hurraoptymizmie :) Ps. większość moich znajomych ma już dzieci i żadna z tych kobiet nie ugrzęzła w domu nieszczęśliwa z dzieckiem... Jaki człowiek takie później zachowania i odczucia.

kobieta w ciazy moze byc seksowna a niektorzy ublizaja na tym topiku bo sa zazdrosni ze czujesz sie atrakcyjna i mezowi sie podobasz.Olej tych ktorzy sa niemili

Dziecko to nie choroba i nie wolno winy na dziecko składać. To wszystko zależy od nastawienia. Jestem kobieta i lubię dbać o siebie i o męża,jak urodze dziecko to o nie tez bede dbać:-) bede sie zajmowac domem i rodzina:-) a jak bedzie ciężko mężowi nas utrzymac to nie bede sie użalać nad sobą tylko pójdę do pracy. Dziecko to nie problem tym bardziej jedno,a planujemy z mężem mieć czwórkę dzieci. I uważam ze dam rade. Jestem silną kobieta. Moja mama dała sobie rade z piątka dzieci to ja dam rade z czwórką:-) i bede je kochać i nie pozwolę żeby którekolwiek z nich czuło sie dla mnie ciężarem. Bo trzeba walczyć o swoje a nie użalać sie:-)