Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tweeetyyyy

co zrobic ? co wy byscie zrobili?

Polecane posty

Gość tweeetyyyy

robię studia podyplomowe z rachunkowości , mam mozliwosc stazu 6 h dziennie przez 6 miesięcy ale za darmo . oprocz tego pracuję 4 h dziennie i 8 h w weekendy fizycznie. co zrobic ? nie mam 100% pewnosci , ze potem mogę zostac zatrudniona po stazu . nie wiem czy fizycznie dam rade ciągnąć te dwie rzeczy .. co zrobic ? nie będe tez mogla w trakcie zrezygnowac ze stazu bo baba hcce podpisac umowę , czyli gdyby udalo mi się znalezc normalną pracę na etat to dalej musze siedziec na tym stazu.. co mam zrobic ? isc na niego ? czy szukac normalnej roboty?

Gość uuuuuuuuuuuuuulka
na pewno po stażu masz większe możliwości zatrudnienia i jeśli nie byłabym pewna, że znajdę jakąś inną pracę to poszłabym na ten staż za darmo

chcesz 6 miesięcy tyrać za darmo? odwalać najgorszą robote a po 6 miesiącach będziesz płakać bo okaże sie że nie mają wolnych etatów masakra odradzam

Gość tweeetyyyy
no ale własnie nie wiem co będzie... a jak się uda i zakonczy się to pozytywnie? muszę podjąć jakieś ryzyko kurcze.... nie wiem co zrobic , będe mega wytyrana , wsawać przed 6 a wracac do domu po 11 i nawet w weekendy :( 6 miesięcy..

Gość nie poszła bym na to
Jak już poszukałabym stażu z urzędu pracy, przynajmniej by ci zapłacili za to. Albo możesz pochodzić i popytać w innych biurach rachunkowych o przyuczenie ale np na 4 godziny dziennie, a nie 6. W życiu bym nie podpisała takiej umowy gdzie zobowiązujesz się pracować 6 mcy za darmo, a jak w miedzyczasie znajdziesz coś lepszego to będziesz udupiona.

Gość tweeetyyyy
nie mogę zrezygnowac ze swojej obecnej pracy poniewaz sama się utrzymuję i muszę mieć kasę na rachunki.

Gość psycholog jest dla ludzi
tweeetyyyy nie mogę zrezygnowac ze swojej obecnej pracy poniewaz sama się utrzymuję i muszę mieć kasę na rachunki. to juz masz odpowiedz , po co jeszcze pytasz?????????????

Gość nie poszła bym na to
to poszukaj coś chociaż na 1/3 etatu, często szukają do biur rachunkowych osób na 1/3. 1/2 etatu do przyuczenia. Zawsze ci coś by dodatkowo wpadło do kieszeni a nie pracować dla kogoś za darmo przez 6 mcy a naprawdę ci to nic nie da bo wpiszą ci jedynie że odbywałaś praktykę żadne pracodawca nie weźmie tego pod uwagę, zawsze patrzą bardziej gdzie pracowałaś.

Gość laaama
Co to za dziwna umowa?! A co ci zrobi jak zrezygnujesz? Nie zapłaci ci ;) To istne wykorzystywanie. Mozna za darmo ale nie na takich zasadach...

Gość też w ciąży :)
U nas ciągle brali stażystki i żadnej nie zatrudniali :/ O ile były słabe to pół biedy, ale niektóre to naprawdę fantastyczne dziewczyny i dobre pracownice. No ale tam trzeba było mieć znajomości żeby dostać pracę... Uważaj :)

Gość tweeetyyyy
to jest prywatne biuro rachunkowe , jakas baba i jedna mloda pomocnica .... moze nie am sensu się w to pakować?

ja autentycznie rozważam podjecie pracy za darmo u kogoś, byleby zdobyć doświadczenie ze stażami teraz chyba cięzko

Gość tweeetyyyy
no wlasnie ja tez z jednej strony wychodzę z takiego zalozenia , zalezy mi zeby zdobyc doswiadczenie