Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taliax3

Jak pozować na zdjęciach grupowych gdy jestem bardzo wysoka?

Polecane posty

A więc tak, no niestety jestem kobietą i mam 179 wzrostu . Jestem w 1 liceum i wiekszosc osob w klasie ma kolo 170 wiec nie tak najgorzej. Jednak dzis byly zdjecia klasowe i fotograf ustawiał uczniow. Wszystkich moich dobrych przyjaciol ustawil na ławce , ja rowniez chcialam tam stac , a on powiedzial że jestem zawysoka i musze stac na ziemi ;/ . gdzie na ziemi staly osoby do wzrostu 160 . Jednak on stwierdzil że moja głowa bd za bardzo wystawała i nie masz szans żebym stała na ławce. Musiałam stanąc obok dziewczyny 155 i chlopaka 160. Poprostu masakra, nie mialam pojecia jak sie ustawic ;// . Ugiełam jedną noge by ciutek się znizyc ale to nic nie dało. Boje sie zobaczyć tego zdjecia gdy zostanie wywolane. .. Co o tym myslicie, wiele osb mi mowi ze przesadzam , no ale prosze was po moich stronach stoja osoby o duzo ponad glowe odemnie niższe .. Co sądzicie, jak pozować na takich zdjęciach jesli juz musze ?

Gość maturks4
Może byś się raczej przejęła tematami z chemii, zamiast głupotą z której jeszcze jakiś niedouczony "artysta"-fotograf kasę wyciągnie