Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flyingnow

33 dzien cyklu i brak okresu..co robic?

Polecane posty

Gość flyingnow

Test wykonslam 30 dnia cyklu..noi byl negatywny. Mam cco jakus czas tepy bol podbrzusza i biala wydzieline co mam o tym myslec?

Gość a buuuuuuuuuuuuu !
aaaaaaaaa się przejmujesz :p też dostałam okres 33 dnia, a zwykle wynosi 30 :)

Gość a skad niby mamy
my wiedziec??? sex byL? zabezpieczasz sie? jak tak jak? ile masz lat? bralas leki? testy sie myla zrob hcg

a ile dni Twoj normalny cykl? czy masz regularny cykl? czy mialas w ostatnim czasie, cos co moglo wplynac na cykl (wyjazd, chorobe itp) zrob ponownie test

Gość flyingnow
To jest moj pierwszy cykl od porodu ktory byl 1 m-cy temu. Miesiaczka byla obfita i pierwsze dwa dni umieralam z bolu. Seks byl dosc czesyo. Prezerwatywa niby tez zakladana przed wytryskiem..

Gość flyingnow
Tam mialo byc 11 mcy temu.

Gość buahahaha
mi tez sie spoznia okres juz 4 dni... na razie czekam. Wspolzyje ale zawsze z zabezpieczeniem. Od miesiaca biore antybiotyki i powinnam je brac przez jeszcze kolejne dwa miesiace. Wyczytalam ze sa bardzo szkodliwe dla plodu. Nie chcialabym zaszkodzic dziecku... martwie sie... mozeby byc tak ze spoznia mi sie okres od lekow prawda?

Gość flyingnow
Od lekow tak...ale ja nie biore ani nie bralsm zadnych w ostatnich czasach...dlatego co to moze byc?:(

Gość buahahaha
ciaza albo moze zaburzenia hormonalne?

Gość flyingnow
No ale test negatywny..

Gość buahahaha
rozumiem ze po ciazy mialas dopiero raz miesiaczke? pewnie organizm jeszcze nei wrocil do "siebie" ... ja jak nie dostane miesiaczki to w przyszlym tygodniu ide do lekarza. Tobie tez to radze tak bedzie najlepiej

Gość buahahaha
ja mam 33 dzien cyklu tak jak autorka topiku... testu nie robilam i nei chce robic. Wole juz isc do lekarza bo testy czasem sie myla. Misia bylas u lekarza?

piersi mnie bola czuje sie tak jak przed okresem,mysle że to stres,bo jestem mega nerwusek:)

Gość flyingnow
Wynieram sie do swojeho gin ale dopiero wlutym bo teraz go nie ma...:(

Gość buahahaha
moja gin to jest na macierzynskim. Mysle ze nie ma co czekac na swojego lekarza. Jest wielu innych. Misia 48 dzien to bardzo dlugo...

Gość flyingnow
Podczas owulacji jest przezroczysta i ciagnaca jak bialko jajka

Gość kefetarianka
Misia twoje objawy moga swiadczyc o ciazy. 48 dc d tego ból piersi i uczucie jakby na okres.. chyba lepiej zrob test albo jak wolisz zglos sie do lekarza

Gość kefetarianka
Autorko mysle ze twoj organizm sie nie unormował. Minie jeszcze duzo czasu zanim twoj okres beedzie bardziej punktualny. Tez tak mialam. Po porodzie moje cykle trwaly 26, 30, a nawet 34 dni wiec nie martw sie na pewno niedlugo dostaniesz @

Gość flyingnow
No ale niestety nie mam zadnych objawow przepowiadajacych okres. Za to czesto budze sie w nocy i nie moge zasnac..

Gość buahahaha
też mam problemy ze spaniem :( bolą mnie piersi, mam mdłości ... kurcze... jeśli jestem w ciąży to myślicie że moje dziecko będzie chore? biorę miesiąc unidox :(

Gość kefetarianka
A przed ciąża zawsze mialas jakies objawy okresu? mi sie to zmienilo bo kiedys miewalam a teraz wlasciwie to nie. Czasem zalezy jaki cykl. Mylse ze sie po prostu stresujsz. i stad te problemy ze snem. Zreszta robilas test i wyszedl negatywny. Zawsze mozeesz powtórzyc test w celu uspokojenia sie

Gość flyingnow
Mialam..ale chyba powtorze ten test...