Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yaha

Buty i pończochy...

Polecane posty

Gość yaha

Dziewczyny, mam dylemat. Zawsze uważałam, że nie wypada iść na jakąś uroczystość (w tym własne wesele) bez pończoch. Twierdziłam tak, dopóki nie zaczęłam się rozglądać za butami ślubnymi, wśród których jest mnóstwo sandałków i peep toe. Do takich butów nieeleganckie jest zakładanie pończoch czy rajstop. Ślub biorę w wakacje, więc z jednej strony sandałki byłyby jak najbardziej wskazane, ale nie chcę popełnić jakiejś modowej wpadki. Co o tym myślicie?

Gość ja miałam buty peep toe
i pończochy bez wzmocnień na palce. do sandałków pończochy absolutnie odpadają, jeżeli masz długą suknię (jak ja) to nikt bardzo nie zauważy butów ani pończoch

Gość klainer
Pończochy zdecydowanie muszą być (są wygodniejsze niż rajstopy i bardziej seksowne) i jeśli nie chcesz butów z zakrytymi czubkami, to szukaj (jak już zostało wspomniane) pończoch bez tych szwów. Są dostępne, tylko musisz o nie konkretnie pytać. A tak w ogóle: jaki kolor tych pończoch przewidujesz? Białe "komunijne"? Bo pamiętaj, że możesz wybrać cielisty kolor.

Gość yaha
Wiem, że są pończochy bez szwów, ale wydawało mi się, że i tak do odkrytych butów nie powinno się ich nosić, dlatego pytam Was o radę...;) Biały komunijny kolor zdecydowanie odpada, chyba najbardziej podobają mi się w kolorze panna - ecri, ale z białą koronką...

Gość klainer
Lepiej jednak COŚ na nogach mieć. I pocieszyłaś mnie, że nie chcesz białych. Jedna z nielicznych panien młodych myślących racjonalnie ;)

Gość Meena
A jak zawsze uważam, że na taką okazję, jak ślub, jedynym eleganckim wyborem są pończochy i buty z zakrytymi palcami i piętami.

Gość yaha
Ja chyba też postawię jednak na pełne buty, ewentualnie peep toe, a pończochy na pewno nie będą białe... ;)

ooo no w koncu jakies dziewczyny przełamią ten zwyczaj z "komunijnymi" rajtuzkamii, a najlepsze są jeszcze kabaretki biale, to juz jest wioska totalna