Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No więc??

70 osób na weselu ile kasy mozna zebrać

Polecane posty

Gość zaresipa23457789
Wiesz mi że wesele to nie robienie biznesu i kosztuje ,módl sie by ci sie w 80%zwróciło bo przeważnie sie nie zwraca,bo to są różne koszty około weselne i to też należy wliczyć.

Gość Ślub ?
Jasne że się nie zwróci ale dobrze by było gdyby chociaż zwróciło się za talerzyki (co prawda to jakieś 50% wydatków ale zawsze coś)

Gość lekka przesada
na chuj robicie te wesela tlumoki...

Młodzi robiąc wesele powinni liczyć się z wydatkami ale ta sprawa dotyczy również gości. Gość myśli że przyjdzie sobie, naje się za darmo a da tyle co nic bo przecież PM skoro robią wesele to mają pieniądze na nie. Jasne że mają ale jak ktoś ma trochę kultury to powinien wiedzieć że należy dać odpowiednio w kopertę. Poza tym dziwi mnie ludzkie nielogiczne myślenie. Robimy wesele i goście przyjdą do nas i dadzą za talerzyk to my idąc na wesele również damy za talerzyk. Raz my jako młodzi się wykosztujemy a goście nam zwrócą, innym razem my pójdziemy jako goście i również zwrócimy.

Jestem podobnego zdania, każdy myśli że tylko PM mają dać od siebie jak najwięcej a goście którzy przyjdą to już nie. Rozumiem że GOŚĆ jest gościem a nie klientem jak tu ktoś wcześniej napisał ale również bywam na weselach jako gość i potrafię zachować się w odpowiedni sposób i potrafię uszanować czyjś wysiłek włożony w przygotowanie wesela.

Gość Maria348
Nie ładnie robic wesele i liczyc na zwrocenie kosztow.

Gość gość
Zalezy jakich gosci zapraszasz na wesele.Rzadko zwróci sie, bo zwykli ludzie nie mają kasy. Dawniej, nie było to do pomyslenia zeby liczyc na zysk, a teraz sama cholota! Chcą zarabiac na własnym weselu?!😠