Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beatka85

29letni facet który nigdy nie był w związku

Polecane posty

Gość beatka85

poznałam go na portalu randkowym, wymienialiśmy e-maile, fajnie miedzy nami rozmawiało, dowcipny, wygląd normalny itd. ale jak pozniej się przyznał że nigdy nie miał dziwczyny, tłumaczył że jeszcze nie trafił ta jedyna, zawsze miał pecha do kobiet, tłumaczył też że był zajety studiami i pracą :( czy naprawde może być z nim coś nie tak ? on chyba już wie że nie jestem nim zainteresowana bo jeszcze nie odpisałam mu wiadomośc :( nie wiem co już mam mysleć!!!

Gość see you in the next life
Szkoda zawracać sobie głowy takim facetem. Wiem coś o tym bo sam jestem takim 29-cio letnim facetem.

Gość która pozwoli lizać swoją
jeżeli nie jesteś nim zainteresowana to po co się o niego pytasz,cóż on cię interesuje,nie to nie,widać nie pasujecie do siebie

Gość i tylko z tego powodu
chcesz zrezygnowac z szansy na milosc? Kobieto- co Ty wyprawiasz !!! Spotkaj sie, postaraj sie go poznac, ocenic. Lepszy taki co pol rocznika zaliczyl?

nic na siłę,nic z łaski,albo coś jest prawdziwe,cenne jak złoto,i twarde jak stal,albo niech spierdala

Gość kot kafeteryjny
ja mam 29 lat i tez nigdy nie bylem w zwiazku.

bredzisz trochę,nie wiem co mam myśleć, i nie jestem nim zainteresowana

Gość tyr5y45ry4
no tak tylko nie wiadomo czy sie nadaje na żone brak doświadczenia, brak seksu itd

Gość tyr5y45ry4
tzn prawiczek

na męża chyba już,każdy ma swoje spojrzenie na rzeczywistość,i pewnych światów nie połączy,i co tu przeżywać

Gość kot kafeteryjny
po co zmieniac. skoro ktos przez 29 lat i wiecej nie znalazl sobie osoby, ktora chcialaby by z nim byc. to niech lepjej tak juz pozostanie bo ma juz sie pewne nawyki i ciezko je zmienic bedac z druga osoba

Gość kot co za durna wypowiedz
mozna byc w 20 zwiazkach i byc mega debilem a mozna byc w 0 i byc ciekawa osoba autorko topika poznaj najpierw czlowieka i nie skreslaj go za to ze byl z toba szczery az tak glupia chyba nie jestes? jesli ci sie podoba i dobrze sie wam rozmawia to kontynuuj te znajomosc i nie sluchaj sie matolkow z forum

Gość Anulkaaaaaaggg
zamiast pytać ludzi obcych spotkaj się z nim i sama się przekonasz czy warto czy nie. Zachowuj się dorośle i odpowiedzialnie, nikt za Ciebie nic nie zrobi...

Gość tyr5y45ry4
a jeśli jest prawiszkiem to co?