Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wybrać sama nie wiem

Internet bezprzewodowy Play czy Orange

Polecane posty

Pomóżcie. mam od 2 lat bezprzewodowy Orange (router) konczy mi sie umowa i musze sie na cos zdecydować. nie jestem zadowolona z niego ( w salonie mi wciskają że router się zuzył mimo że im mówię że od poczatku były problemy) korzystam na necie tylko z poczty czasem z kafe, allegro czy you tuba. nic nie sciągam w sensie filmy czy muzyka. i mnie trzepie po prostu jak jednej piosenki nie da sie na you tubie posłuchac bo sie rwie. zasięg orange niby dobry dioda od zasiegu non stop świeci na zielono. nie wydaje mi się żebym przekroczyła limity bo nie ma znaczenia w szybkosci czy to na koncu miesiaca czy na poczatku. radiowy odpada -tutaj nie ma neostrada też nie mam tel stacjonarnego kablówki tez nie mam jedynie cyfrowy polsat od wczoraj mysle intensywnie o playu bo postawili niedawno antenę niedaleko mnie. doradzcie coś. proszę

miałam orange, ja nie narzekałam, zaś teraz korzystam z play, antena tez nie daleko, ale ma chwile, że nawet włączyć się nie da, albo łapie jakąs maksymalną zamułke. ale to zależy... każdy ma inne opinie

ja tego z orange tez czasem "odpalić" nie mogę

no właśnie jak widać nigdy nic nie wiadomo..różnie to bywa z tymi internetami

o rzeczywiscie jak maja taką opcję to spróbuję.

Gość Redaktur Naczelny
Weź internet Cyfrowego Polsatu.

myslałam o cyfrowym polsacie ale ludzie narzekają że jak przekroczą limit to im gigantyczne rachunki przychodzą

a czaisz się na jaką opcję? bo ja myslę o umowie na 12 miesiecy i abonamencie 59 zł bo jest duża różnica w limicie orange 49 zł limit 6gb 1 mbit/s play 59 limit 12gb 2 mbit/s

a jak się kupuje przez neta to dodatkowo 2gb. tylko co wtedy z ta próbą?

Gość Redaktur Naczelny
W Cyfrowym Polsacie możesz (za darmo) ustalić limit, np. 10 zł. ponad abonament. Też można wziąć na próbę (chyba 7 dni).

jeszcze jakies opinie?

Gość bbbbbbbbbbbkkkkkkkkkkkkkkkk
hop hop

Gość Kinia8988
Po czasie widzę że nie było tutaj żadnej dobrej opinii więc z miłą chęcią napiszę od siebie. Ostatnio tez się zastanawiałam nad tymi dwoma ale ostatecznie zdecydowałam się na całkiem nową usługę http://dropss.pl Nie wiem czy ktoś o niej słyszał. Za stosunkowo niski abonament dostaniemy bardzo wysoki transfer danych. Zachęcam do zapoznania się z ofertą.

Gość gagaa98
a internet stacjonarny? jaki polecacie? widzialam ze netia ma dosc tanie oferty?

Gość margarita20
Mam pytanko tym razem związane z wyborem najkorzystniejszej oferty nowego telefonu przy przedłużeniu abonamentu. Nie mam pojęcia kompletnie na temat różnych ofert, dlatego proszę o pomoc czy ta oferta jest korzystna? Wydaje mi się, że tak. Korzysta z niej ktoś, jakieś opinie ? http://oran.ge/1RkfWGf