Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinalina

Jak spędzić ciekawie czas w Zakopanem?:)

Polecane posty

Gość lqqqqq
ja mam w planie przejśc szczytami z kasprowego na giewont np ale nie wiem czy w zimie to jest dobry pomysł ale wyjechać kolejka na Kasprowy musicie koniecznie (ja byłam pichotą ale latem)

Gość PANICZE
TO TYLKO PRZYKLAD ALE TY JESTES ZA GLUPIA ZEBY TO ZAKAPOWAC :D

Gość lqqqqq
a ja dziewczyne rozumiem bo też byłam 1 raz i nie mogłam sie odnaleźć wiadomo że mniej więcej wie sie co jest do zwiedzania ale na miejscu cięzko sie zorientować jak jest się gdzieś pierwszy raz

dokładnie a skąd masz autorko wiedzieć, co jest do zobaczenia w górach? a skąd wiesz, co to Zakopane? moze np. z mapy, z przewodnika? albo np. z netu, w którym sa takie informacje, a nie tylko kafateria i pudelek? :)

Odezwała się ta co do kafeterii nie czyta:) ja akurat wczoraj weszłam pierwszy raz. I więcej tego nie zrobię, przeraża mnie zachowanie ludzi w internecie. Bo twarzy nie widać, to można wszystko? Jakbym spytała na forum w jakiejś sali, nikt by się nie odezwał źle, a wszyscy wymienialiby co mam zobaczyć. Śmieszne, współczuję Wam serdecznie.

Gość PANICZE
NO ALE DLA 99% KOBIET TUTAJ KAFETERIA TO JAK WYROCZNIA, WOLA CALY DZIEN TU SIE GLUPIO PYTAC , ZAMIAST SPEDZIC POL GODZINY I POSZUKAC W GOOGLACH :D

dokładnie, panicze, teraz wiedza jest tak łatwo dostępna, a mimo to, większość ma z tym problemy, jak zupełnie jakieś kaleki umysłowe smutne to może faktycznie lepiej będzie, jak autorka posiedzi sobie w klubie na kroplówkach albo na jakimś bilardzie, bo z takim przygptpwaniem do wyjazdu, to jeszcze pójdzie w kozaczkach na szpilce do Moka i tylko kłopot będzie...

Myślę że mylisz się z tą liczbą, mam nadzieje że więcej jest normalnych dziewczyn, które unikają takich stron. Tego nawet dyskusją czy rozmową nie można nazwać, tylko wielką bitwą kto komu lepiej pociśnie. Hehe tragedia, jestem w szoku

Szpilki, kozaczki. To jest internet ludzie. Po wypowiedzi na temat mojego wyjazdu myślicie że cokolwiek o mnie wiecie? Zastanówcie się nad sobą, błagam. To, że mamy XXI wiek nie znaczy że społeczeństwo ma głupieć, bo strach pomyśleć co będzie za 50 lat. Powodzenia w dalszym osądzaniu innych:) Ps. nigdy nie miałam kozaków na szpilce na nogach KOLEŻANKO:)

Gość PANICZE
SPODZIEWALAS SIE ZE KAZDY BEDZIE CI TY SLODZIL??? HAHAH JAK JA MAM Z CZYMS PROBLEM I CHCE ZNALEZC ODP TO NIE LECE NA JAKIES TAM FORUM I GLUPIO PYTAM TYLKO SZUKAM SZUKAM, S Z U K A M KAPUJESZ??????

Gość PANICZE
NIE UBLIZAM POPROSTU WALE PROSTO Z MOSTU JAK JEST :) A TO ROZNICA

Gość ksiaza
Czas w Zakopanem mozna spędzić baardzo ciekawie. Sęk w tym, że skoro nie byłaś nigdy tam to pewnie troszkę niebezpiecznie będzie zapuszczać się w góry. Bez odpowiedniego obuwia czy sprzętu. Ja bardzo ciekawie i aktywnie spędzam czas w Tatrach i raczej nie interesują mnie kluby czy Krupówki. Spokojnie w każdą pogodę można dojść nad Morskie Oko piechotą, zwiedzieć piękną Dolinę Białego, Strążyską, Wielka Krokiew Można wjechać/ wejść na Kasprowy ja ostatnio wjechałam kolejką, a dalej przez Czerwone Wierchy na Giewont. Są to dość proste trasy i nie męczące trasy.

Dziecko. Ja dokądś jedziesz po raz pierwszy to wklep sobie nazwę miejscowości do wikipedii i wydrukuj zabytki & ciekawe miejsca do zwiedzenia. Bo kluby to masz w każdym przeciętnym mieście, nie warto wydawać na podróż i tkwić na zakopiance :) Skąd jesteś?

Gość luzer1
autorko watku jako ze Tatry i Zakopane to moje obok Bieszczad ulubione miejsce w Polsce polece ci np. wycieczke zimą do Morskiego Oka tylko sprawdz czy akurat nie ma lawin;) niezapomnisz tego do konca zycia,troche sie zmeczysz,ale warto tylko idz do MOka na nogach poza tym np. koniecznie trzeba zwiedzic muzeum tatrzanskie obok krupowek, wjedz na Gubalowke kolejką i pochodz po pasazu i polanie gubałowskiej

ja osobiście polecam kalatówki- przepiękny widok a nic forsującego dla tzw. mieszczuchów ;] oraz jaskinię mroźną I uwaga- nawet pod koniecmaja gdy my byliśmy w górach może nieźle popruszyć śniegiem. Tak więc giewont dla zuchwałych odpada.

a i kolejką na kasprowy coś cuuudownego, zwłaszcza gdy szczyty są choć troche ośnieżone... ogólnie tatry i pieniny są piękne ;]

Gość JadwigaBąk
Teraz zimą to myślę że najlepiej zwiedzać stoki z nartami, moje dzieciaki podzielają moje zdanie ;) Teraz w grudniu byliśmy na 7 dni aż się nie chciało wracać, a nocleg mieliśmy tutaj rezerwowany http://www.goralpoleca.pl fajny apartament dla 4 osób.

Gość Aniaa382
Jeśli zamieszkasz w apartamencie DELUXE, od razu będziesz wiedzieć jak spędzić ciekawie czas. Apartament jest w ciekawej okolicy - jest tutaj mnóstwo rzeczy do robienia i wiele knajp i restauracji. Dodatkowo nocleg jest niedrogi, ale za to apartamenty są wykończone w wysokim standardzie - gorąco polecam! :)