Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelinalina

Jak spędzić ciekawie czas w Zakopanem?:)

Polecane posty

No właśnie, jedziemy pod koniec lutego na 3 noce, czyli 4 dni. I zastanawiam się jak to zrobić, żeby było miło, fajnie i ciekawie? Jedziemy we dwójkę. Co warto zobaczyć w Zakopanem? Gdzie koniecznie trzeba pójść? Może orientujecie się gdzie tam jest jakiś bilard, kręgle, fajne kluby?:)

Ja byłam jako mała dziewczynka, więc ciężko mi powiedzieć czy lubię, ale wydaje mi się że bardzo;)

Gość nie umiem
może z górale te sprawy

bilard, kręgle i fajne kluby są w każdym mieście, a nawet w co większej wiosce po co zasuwac w góry, żeby siedzieć na bilardzie? ręce opadają do samej ziemi :(

E tam wydaje mi się, że w Polsce jest dużo ciekawych miejsc. A za 4 dni na bora bora nie zapłacę tyle co z Zakopanem hehehe

Gość Redaktur Naczelny
Na ruchaniu. W "Paparazzi" można wyrwać fajne łasiczki :classic_cool:

Ale też nie można spędzić codziennie 12 godzin na powietrzu chodząc po Krupówkach, dlatego szukam alternatywy w postaci takiej właśnie rozrywki.

no ja myślę, chodząc po Krupówkach i siedzac w klubach można już po dwóch godzinach zajoba dostać

Gość PANICZE
JA PYERDOLE JEDZIESZ W GORY ZEBY W KREGLE I BILARDA GRAC ??? JA MAM DLA WAS PROPOZYCJE, W DZIEN ZWIEDZAJCIE BO JEST CO ZWIEDZAC A W IECZORAMI SIE BZYKAJCIE PRZY KOMINKU :D

Gość jaZzakopanegoNoprawie
Jak ktos nie potrafi sobie czasu zorganizowac, to zawsze bd mowil ze zadupie i nie ma co robic. Jednego dnia mozecie pojechac na basen Termy pare km za Zakopanym--basen rewelacja, nastepnego to pojechac saniami na Morskie Oko, albo kolejka na Gubałówkę-- tez polecam, widoki 1 klasa.

Gość PANICZE
KOBIETO CZY TY JESTES JAKAS UPOSLEDZONA??? SPRAWDZ SOBIE W NECIE CO WARTO ZOBACZYC :O JEST PELNO MUZEOW, MOZESZ NAD MORSKIE OKO ISC, DOLINA 5 STAWNO I, KASPROWY GDZIE JEST KOLEJKA ITP NO TLUMACZYC JAK DZIECKU :D

i najważniejsze zapomnialam na narty ... jak jestescie poczatkujacy to kolo skoczni jest mala gorka, drogo nie jest, a i mozna odrazu narty lub deske wypożyczyc

W dzień polecam narty, snowboard, możecie też wybrać się koleją na Kasprowy Wierch, ale długie kolejki tam są. Wieczorem polecam basen na Jagiellonskiej, są tam też kręgle, siłownia. Udanego wypoczynku :)

Jak ktoś bedzie chcial sie uczepić to to zrobi prawda? Nie masz ochoty odpowiadać - wcale nie musisz:) Nie byłam nigdy w Zakopanem i najzwyczajniej jestem ciekawa co polecają inni.

młodzi ludzie i saniami? a to nóżki z d.. nie wyrosły, żeby się przejść nad Morskie Oko? inne doliny też czekają, nei trzeba być taternikiem, żeby pójść na Kościeliską, czy Chochołowską czy inne takie piękne miejsca, a panna na bilard załamuje mnie ta dzisiejsza młodzież....

Gość daisy_daisy
a może narty albo deska?

Załamuje mnie liczba osób które w internecie są takie wygadane:) No może spróbujemy nart, chociaż wątpię, oboje nigdy nie jeździliśmy, ja to się boję;) no i ja np. o tych dolinach nie wiedziałam. Z tym się człowiek chyba nie rodzi, skąd miałam wiedzieć skoro nie byłam:)

bylam ostatnio i podziekuje 9 km pod gore w tym sniegu, mozna samemu zejsc. Jak kto woli.

Gość była w zeszłym tyg
gubałówka - można wjechać i zjechać kolejką dolina kościeliska - przepiękne widoki i fajny spacer krupówki - wiadomo dom do góry nogami - niedaleko krupówek

ja na swieta bylam w Zakopanym, na nartach to pierwszy raz w zyciu jeździlam, wiec nie jest tak strasznie.

Gość PANICZE
TAKIE GADANIE ZE NIE BYLA TO SKAD MASZ WIEDZIEC TO JEST POPROSTU SMIESZNE :O W PARYZU TEZ NIE BYLEM A WIEM ZE JEST WIEZA EIFFLA I LUK TRIUMFALNY MUSISZ BYC NIEZLA LASKA ZE FACET Z TOBA WYTRZYMUJE BOS GLUPA JAK BUT

Gość lqqqqq
na miejscu warto kupić przewodnik i zapytać górali którzy tam stoją bryczkami albo saniami oni wam wszystko powiedzą co warto zobaczyć

Panicze, prościej będzie jak skończysz już swoją wypowiedź. Porównujesz Zakopane do Paryża, gratuluję pomysłowości:)