Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość staraczkiiii wtfff

nie czaje, po co Wam to wszystko?

Polecane posty

Gość staraczkiiii wtfff

nie ogarniam, po co Wam te kalendarzyki, dni plodne, sluzy itp. Wy naprawde uprawiacie seks tylko wtedy jak kalendarz kaze??? Wasi Tz nie moga dosc, czy co???

Gość pigi3333
Ja miałam wpadkę ;P

te nawiedzone z kalendarzykami i śluzami nie rozumieją najprostszej rzeczy, że aby się udało trzeba o tym nie mysleć i dać się ponieść :) jak się staraliśmy z mężem o drugie dziecko to też zaczynałam już tak świrować, aż w końcu powiedziałam sobie że co ma być to będzie i trzeba się zacząć na nowo cieszyć seksem a nie wyliczanki robić i prawie od razu się udało :)

Gość staraczkiiii wtfff
no wlasnie nie rozumiem, ja zaszlam miesiac po odstawieniu gumek, tak ciezko tym chlopom sie za przeproszeniem zlac?

nie chodzi o to czy mi trudno ale o to że im bardziej komuś zależy i im bardziej na to naciska tym trudniej dlatego trzeba iść na żywioł, cieszyć się życiem i seksem i bedzie ok :)

Gość mireczkaa
ja zaszłam po odstawieniu tabletek. Ale myślę sobie, ze moze te staraczki tez na początku uprawialy seks na lajta, a po czasie, jak nic z tego nie bylo zaczeły te wyliczanki?>

część pewnie tak ale znam osobiście takie co zaraz po odstawieniu tabletek zaczynały życie z kalendarzykiem :/

Gość mireczkaa
a to takich nie kumam :) I szczerze współczuję. A może to pedantki co wszystko muszą robić według jakiegos schematu?