Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czesterka

jakie kobiety lubicie????

Polecane posty

Gość czesterka

watek do facetow:::jakie kobiety lubicie??chodzi o wyglad i jakie powinny miec charakter?na co pozwalac?czy lubicie zazdrosc?

Gość luzer1
lubie cycatki,dobre ,czule,uczciwe

Gość czesterka
a czemu dla was tak wazne sa piersi???nie mowie ze ma byc babka bez cyckw heheh ale czemu zawsze chlopaki patrza na tej najwieksze...przeciez wisza po pas i sa beee

Gość chłop/ak
wierna, wyrozumiała, miła, sympatyczna, spokojna, z ładną twarzą i miłym uśmiecham

Gość luzer1
mnie bardzo kreca cycatki,uwielbiam duze kobiece piersi :) cycatki mają w sobie wiecej ciepła

Gość czesterka
piszcie dalej piszcie bo na odstawie waszych zdan chce sie zmienic dla faceta;D a na ogole faceci lubia to samo;)

Gość czesterka
zalezy dla kogo jakie sa male a jakie duze???;) dla innych C to male a dla inncyh spore:)

widze, że kolejny temat biustu:D haha:D i żale wylewane przez kobietki z zerówką:D

Gość luzer1
Pani ciapata tez znajdziesz amatora moze ciapatego czesterka wg roznych badan od 70 do 80% facetow woli kobiety z duzymi cyckami niz z malymi

Gość czesterka
luzer ale co dla was sa duze cycki///???te tzw balony odromne ktore ledwo w bluzke sie mieszcza????protestue bo duzo chlopakow mowi ze woli na takie popatrzec ale osobicie wola te srednie ladnie sie prezentujace piersi tzn uniesione i by sie miescily w dloni;;p

Gość luzer1
Pani ciapata podobno Jacyków lubi kobiety z małymi piersiami,bo kojarza mu sie z jego kochankami powiem wam cos: dziewieciu na dziesieciu facetow lubi kobiety z duzymi cyckami a ten dziesiaty lubi pozostalych dziewieciu

Zdecydowanie drobne piersiątka, niż wielkie cycochy.

Gość luzer1
czesterka ale srednie to nie male sliwki ja lubie duze,ale srednie+ tez moga byc,byle nie małe sliwki czy pomarancze

Gość ghrrrhhrr
No dobrze ale jakie to są duże piersi? F,G?

Gość czesterka
male sliwki??hehe jakies okrelenie hahah sliwki hm to tak jakby nie miec piersi eh faceci to wzrokowcy jednak na maksa...aby miala cyce i dupke hehe a moze byc glupia i idiotyczna blondyna

Gość ghrrrhhrr
A mi się wydaje, że niektórzy faceci po prostu naoglądali się silikonów i sami do końca nie wiedzą co piszą i czego chcą. Mam rozmiar D i wbrew pozorom wielu facetów to wcale nie są duże piersi, tak naprawdę według luzera są małe ponieważ to mniej więcej rozmiar pomarańczy. Jest to akurat rozmiar, w którym piersi jeszcze nie wiszą, ponieważ większe już tak, co również wielu facetom się nie podoba. Inaczej kiedy mają na sobie stanik, który piersi unosi, bez biustonosza efekt znika i faceci się dziwią. Dlatego też chyba silikony są najlepszym" wyjściem

Gość ghrrrhhrr
Dodam jeszcze, że osiągnięcie w naturalny sposób większego rozmiaru piersi niż D zachowując w miarę szczupły wygląd naprawdę graniczy z cudem.

zgadzam sie z toba w 100%;) mysla ze te duze to takie ladne...znam kolezanke ktora ma naprawde ogromne piersi...jest szczupla itp...ale jak zdejmie stanik to wisza jej do pepka doslownie...i co w tym fajnego???chyba ze lubia podnosic ciezarki hehhe

Gość luzer1
D to juz duze,fajne,ale jeszcze lepsze wszystkie powyzej D ;) C to srednie ujda w tlumie;) A i B to niestety porazka

Gość użytkownik środowiska windows
żeby miały fetysz wysokich obcasów :classic_cool:

Gość luzer1
ghrr nie rozbierajmy tu pomaranczy na drobne czesci,sa pomarancze duze i pomarancze małe,ja pisalem o srednich i malych pomaranczach zaliczajac je do srednich i malych

Gość luzer1
pisalem jeszcze wyzej ze lubie uczciwe,czułe,ciepłe,uczuciowe, przaśne

dajcie spokoj juz hehe luzer czy ty patrzesz na kobiete pod wzgledem piersi??jak jest fajna mila itp a ma male piersi to sie nie umowisz?????

Gość luzer1
czesterka gdyby miala malutkie piersi to bym sie nie umowil dla obopolnego dobra,czy ty pomyslalas co ona by czula gdybym tak po jakims czasie bycia z taka ogladal cycatki w necie czy na ulicy podrywal, a to wszystko z tego powodu ze nie mialbym za co zlapac? ;)

ja się nie umówię, jeśli kobieta nie nosi szpilek :D

ale za to może nie mieć piersi!

Gość ghrrrhhrr
luzer1, a mogą być kobiety z dużymi piersiami ale trochę przy sobie? :P

ha luzer nawet jesli bedziesz mial taka cytata to i tak za innymi bedziesz sie ogldal bo jakas tam bedzie ladniejsza zgrabniejsza lub miala ladne piersi itp...tez KOCHAM szpilki;)najlepiej takie 12cm;D sa mega zajebiste i slicznie sie w nuch wyglada:D

Gość ghrrrhhrr
czesterka, nie koniecznie musi się oglądać za innymi. Wbrew pozorom nie każdy facet to robi. Jak na razie mojego nigdy na tym nie przyłapałam i nie sądzę aby tak robił, z facetem mojej koleżanki jest podobnie. Całego świata nie widzi poza nią i jakby obok niego siedziała rozebrana inna kobieta to nawet by jej nie zauważył

e tam ja wiem ze kazdy zerka...moze tego nie widzisz albo przy tobie nie chce,...to jest silnijesze od nich chyba...choc nie lubie takich chlopakow ktorzy gadaja ze :tylko ty: itp jak wiadomo ze jakas moze mu sie podobacc....moj tam otwarcie mi mowi ze tam fajne to czy tamto i lubie ta otwartosc...a mam znajoma i jej chlopak gada ze tylko ona jest sliczna itp a na boku zdradzal hahha