Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość placze 2

prawo jazdy zrezygnowal

Polecane posty

Gość placze 2

Ja chyba jestem jedyna w historii, bo nie znam w swoim otoczeniu nikogo takiego, ze instruktor zrezygnowal z nauki. Jestem zalamana.

Gość fertew
odmówił ci nauki ?

Gość sexmiszcz
no a w czym problem? mało to jest instruktorów? :classic_cool:

Gość placze 2
Tak powiedzial, ze ciezko bedzie, i ze na miescie podejmie decyzje, wiec sama zrezygnowalam.

Gość Redaktur Naczelny
To znaczy wyłącznie, że kiepski z niego instruktor. :)

Gość placze 2
niby tak, ale jesli zrezygnowal, to chyba jestem do dupy.

Gość placze 2
boli mnbie, ze nawet nie dal mi szansy, nigdy nie siedzialam za kolkiem, nawet na sucho. No bezsensu.

Gość Redaktur Naczelny
Zrezygnował bo kiepski z niego instruktor. Nie płacz, wyluzuj, każdego można nauczyć jeździć samochodem. Gorzej z motocyklem bo mozna się przewrócić ;)

Gość fertew
to co piszesz jest nierealne i powiem ci dlaczego dla instruktora to klient i jego praca i wiem dlaczego z ciebie zrezygnowała, bo ma innych chetnych którzy chcą mu zapłacić do ręki na lewo i dlatego chce im pioświecić czas a nie dlatego że jestes do doopy każdy malo albo nic nie umie

Gość placze 2
Ja przejechalam 7 godzin w tym 4 na placu, zanim sie nie nauczylam. Potem na zakretach, juz na drodze troche mnie zsuwalo na boki, ale nie jedzilam po poboczach czy na innym pasie ruchu, no i wg niego jest to nie do przyjecia. Nie wiem czy chodzi o pieniadze, bo ja mu narazie wplacilam polowe, a on jeszcze powiedzial, ze nie bedzie mnie naciagal na pieniadze.

Gość placze 2
dziekuje Wam za opinie, ale i tak sie czuje beznadziejnie.

Gość dupa Jasiek
moja córka zrezygnowała w polowie jazd , niby miał być wyrozumiały instruktor bo z polecenia ,że taki fajny ,ale według mojej córki wcale taki nie był:( Fakt , nie radziła sobie, w zbyt wielkim była stresie . Rozumiem instruktora ,ze bał sie o siebie i innych użytkowników dróg , ale myślę sobie ,że skoro widział , że sobie nie radzi to powinien zacząć nauke na placu manewrowym by mogła spokojnie bez odpowiedzialności za innych na drodze pojeździć sobie sama a później uczyć ja w bardziej spokojnych miejscach a nie od początku w środku miasta w największym oblężeniu! Tym bardziej ,że miał powiedziane , ma tak długo uczyć aż nauczy , pośpiechu nie ma , nie nauczy na jednym kursie , będzie wykupiony drugi a nawet trzeci. Cóż , jak to mój swego czasu instruktor powiedział , on lubi jak ktoś już umie jeździć tylko potrzebny mu skończony kurs:O i tacy oni są wszyscy!

Gość bachorstwu mówię nie
Jeśli jeździsz po krawężnikach i palisz sprzęgło, to mógł zrezygnować, bo nie chce sobie rozwalać wozu. Wielu instruktorów pracuje na własnych wozach.

Gość placze 2
ni jezdzilam po kraweznikach, nie zjezdzalam z drogi, troche mnie tylko znosilo , nie trzymalam rozwej lini. Gowniarzem tez nie jestem, mam 40 lat. Plac manewrowy opanowalam w ciagu 4 godz. nie wiem jak mialam jezdzic po 7 godz. jazdy. Jasiek ma racje, on chcial zebym ja umiala wszystko i jazda byla tylko przyjemnoscia.

Sa 2 wyjscia ...albo w momencie kiedy szkoły przezywaja onlężenie pozwolił sobie zrezygnować ze 100% LAIKA albo ma doswiadczenie i zauwazył, że z ciebie nie będzie kierowcy i nie chce sie denerwowoac ani narażać

Gość placze 2
ok, ja rozumiem, ze mogl sie kierowac takim doswiadczeniem, ale czy jazda nie jest wyznacznikiem? Jesli inni kursanci sam mi o tym mowil) ucza sie tego parkowania przez kilkanascie godzin, a ja opanowalam przez 4, jezdza po kraweznikach, ba wjezdzaja na chodnik, nie zdaja teorii za pierwszym razem, a ja mialam tydzien na nauczenie sie jej i zdalam bezblednie, to wg jakich kryteriow on mnie ocenil po tych kilku razach?

Gość dupa Jasiek
pewnie mu sie nie spodobałaś:D

Gość placze 2
wiesz co ku... calkiem mozliwe, na poczatku byl rozgadany, to taki typ podrywacza, lancuchy na rekach, cwaniaczek taki figo fago, a ja taka cicha, nie wiem, nikt mnie tak w zyciu nie podsumowal.