Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalli....

CZY TO SKOK ROZWOJOWY??? O CO CHODZI??

Polecane posty

Gość natalli....

Moj 3 miesieczny synek od dluzszego czasu przesypial juz noce od 20 do 6 czy 6.30 rano. Nagle od 3 dni zaczal sie budzic o 3 w nocy i chce jesc nie wiem o co chodzi.. nagle zaczyna byc w nocy glodny?> czy moze to tzw.skok rozwojowy?? czy ktoras z Was spotkala sie z czyms takim?

Gość moja corka jutro konczy 16 tyg
od dawna przesypiała całe noce od 21.30 do 8.00 i tez od kilku dni budzi sie o 3 w nocy, dwa razy płakała i dostała jeść ale od ok 4 nocy budzi ale tylko sobie gada, postekuje i macha nogami , a potem dalej sama zasypia. Ja zaczynam podejrzewać że to ma związek z fazami księżyca

3 miesiące to dziecko coraz większe i potrzebuje coraz więcej jedzonka jak zaczniecie podawać kaszki przed snem to znowu wróci całonocne spanie :)

Gość natalli....
a co maja do tego fazy ksiezyca

Gość natalli....
zdziwiona bylam ze tak wczesnie zaczal przesypiac noc juz sie do tego przyzwyczailam a tu nagle znowu pobudki...za bardzo sie chyba cieszylam..

to , że jest coraz większa to do mnie raczej nie przemawia, bo ona na jedzenie się nie budzi i idąc ta logika to dorosły człowiek powienien się co 10 min nudzić w nocy na jedzenie bo jest taki duzy , ze musi cos zjeść a jeśli chodzi o fazy księżyca, to ja zauważyłam, że u mnie ma to wpływ na sen, jak jest pełnia to mi się gorzej śpi

chociaż u mojej to może byc rzeczywiście skok rozwojowy, własnie spojrzałam na tabelkę i ona sie zaczęła budzić dokładnie jak miała 14,5 tygodnia, a poprzednie skoki miała jak w zegarku...

Gość natalli....
no wlasnie...dlatego mysle ze to skok