Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona paskudy

kupiłam córce auto... teraz zaluje

Polecane posty

Gość żona paskudy

kupilam corce auto... auto z najwyzszej pólki. poprosilam zeby zabrala mnie do krakowa w niedziele bo mam sprawde do zalatwienia. powiedziala ze mnie nie zawiezie bo jej sie nie oplaca...

Gość bachorstwu mówię nie
Wiesz, że darowiznę można cofnąć, jeśli obdarowany wykazuje się niewdzięcznością? :)

Gość sexmiszcz
cóś ci nie poszło w procesie wychowania? :classic_cool:

Gość kafeteryjny klikacz
nisko sięgasz skoro dla ciebie peugot 306 to wyższa półka :P

Gość sexmiszcz
nie przejmuj się... znam całą rodzinę, która została obdarowana i wypięła się na darczyńcę uważając, że za mało dostali. zabawa polega na tym, że darczyńca kiedyś nie wybudował sobie domu aby po latach obdarowani mieli co dzielić :classic_cool: samo życie

Gość żona paskudy
to wyzej to byl podszyw oczywiscie. kupilam jej najnowszego nissana z salonu a ona jest mi tak bardzo wdzieczna ze pozwolila mi tylko raz sie przejechac jako pasażer.

Gość Hallie Berrry
Peugeot 306 to nie jest auto z wyższej półki już dawno go nie produkują. Mnie sie podoba nowy 308:) ale był za drogi a rodzice przeznaczyli na moje auto 40 tys wiec musiałam wybrać coś mniejszego

Gość dupa Jasiek
sexmiszcz - a ja znam taką co obdarowala a później chciala żeby do końca życia tańcowali jak ona zagra:P

Gość no no gratulacje
to powiedz, zeby oddała Ci auto :)

Gość żona paskudy
ja nie prosze córki o to zeby mnie wozila to tu to tam... poprosilam ja tylko o jeden wyjazd. A ona na to ze mam jej kase na paliwo dac, pozniej policzyla mi ogromna sume za paliwo a na koncu powiedziala ze jejsie nie oplaca.

Gość Hallie Berrry
Widać pochopnie zainwestowałaś ja tam często wyjeżdzam gdzieś z mamą zalatwiam coś za nią. Też mam nissana :) ale malutkiego

córka ma rację że za samo paliwo się nie opłaca. oprócz paliwa dochodzi amortyzacja. potem jej czas, domyślam się że w nadgodzinach czyli +50% i jakiś godziwy zysk. dopiero wtedy się opłaca.

Gość żona paskudy
jestem tak zla, ze mam ochote odebrac jej kluczyki od auta. Pamietajcie nigdy nie inwestujcie w swoje dzieci w tak wczesnym wieku. Lepiej zainwestowac kiedy zmadrzeje

zabrzmi to dosyc brutlanie, ale sama jestes sobie winna,, wychowałaś egositkę, bedzie robić tylko te rzeczy z ktorych bedzie miala wyraźną korzyść

Gość sexmiszcz
żona paskudy mylisz się... inwestować trzeba on najmłodszych lat...tylko niekoniecznie w najnowsze zachcianki i gadżety z najwyższej półki. Zainwestuj czas, wyobraxnię, i co-nieco kasy. Kupowanie dziecku nówki z salonu uważam za głupotę Pewnie wczesniej tez miała wszystko co chciała i z górnej półki?

Gość żona paskudy
to prawda... zawsze miala to co chciala a teraz mam za swoje... musze pojechac pociagiem :/

Gość żona paskudy
niestety na corke

Gość Hallie Berrry
A tak z ciekawości spytam jakie auto kupiłaś córce i ile ona ma lat? Ja też jestem i mam nówke z salonu ale szanuje to że rodzice poświecili na niego swoje ciężko zarobione pieniądze. Auto po prostu jest mi potrzebne a rodzice stwierdzili że lepiej zainwestować w nowe

Gość żona paskudy
sama nie zrobiłam prawa jazdy bo jestem ślepa jak wrona, bez grubych bryli a mam aż minus jedna dioptrie to nawet ksiedzu pod kociołem pochwalony nie powiedziałam :(

Gość sexmiszcz
a teraz mam za swoje... musze pojechac pociagiem :/ nie musisz... możesz powiedzieć, że MA cię zawieźć i już :classic_cool:

Gość to jest glupota by
"szanuje to że rodzice poświecili na niego swoje ciężko zarobione pieniądze" to jest zwyczajna głupota by tyrac na nowe autko dla corki

Gość paula94rok
ja w tym roku skończyłam 18. sama zarobiłam na prawko (rodzice chcieli mi dac pieniądze na nie ale wiem ze w dzisiejszych czasach ciezko z kasą a poza tym chce pokazać im ze staje sie pomału osobą samodzielną ).. ale rodzice kupili mi golfa 4. jako prezent :) jestem bardzo zadowolona i bardzo im za to wdzięczna.. tato ma prawko od wielu wielu lat, mama tez ale nie jeździ bo sie boi.. A ja dlaczego miałabym nie jeździć z moja mamą ? przeciez to sama przyjemność.. Ona kiedys zmieniała mi pieluchy i myła pupe.. wychowała mnie.. wiec mam sie za co odwdzięczyć, nieprawdaż ? to fakt.. nie zawsze byłam idealna córeczką, jak każda nastolatka miałam i mam swoje humorki.. ale ciagle pamietam ze RODZICE sa dla mnie najważniejsi.. przecież życie jest jakie jest.. nie są już za młodzi.. a moze niedłgo ktoregoś z nich nie bedzie tu z nami? wtedy bedzie za pozno zeby udowodnic im jak mocno sie ich kocha.. a teraz młoda osobo idź do mamy bądź taty, przytul sie i powiedz bezinteresownie 'KOCHAM CIE'

Gość użeczona jak nigdy
to po co kupowałaś jej auto, jak nie stać ją na paliwo?

Gość użeczona jak nigdy
narobiłaś jej tylko problemu i dodatkowych obciążeń finansowych.