Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość filozof i profesor

Kto jeszcze chce wiedzieć, której kobiecie się podoba?

Polecane posty

Gość filozof i profesor

Dlaczego część facetów ma zawsze wzięcie u kobiet? Czy też zastanawiałeś się nad tym? Ostatnio uświadomiłem sobie, pewną rzecz, kiedyś myślałem, że aby mieć wiele dziewczyn należy super wyglądać. Jednak poznałem ludzi o super wyglądzie, z dużą kasą, którzy wyboru kobiet NIE mieli, a poznałem też takich, którzy nie byli zbyt super z wyglądu, milionerami też nie byli, a mieli sukcesy w relacjach z kobietami. Teraz powiem Tobie dlaczego tak jest, że jedni mają wiele kobiet, a inni marudzą... Po prostu oni wiedzą, jakim dziewczynom się podobają i działają. Po prostu jak podobasz się kobiecie, masz już z górki, a znajdzie się wiele, którym się podobasz. To proste, sekret polega na podchodzeniu do kobiet, którym się podobasz. Tylko po czym poznać, że podobasz się kobiecie? moge Ci polecic ksiazke Mateusza Werta i Adriana Jadukiewicza polecam bo bardzo wielu czytelnikow chwalilo ich książki za przystępne i proste wyjasnienie uwodzenia. Trafiłem na temat podobania się kobiet i mogę Tobie polecić tę książkę, o tym jak przekonać się, że podoba się kobiecie http://wydaje.pl/ebooks/show/5(...)ie-jej-podobasz

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować