Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

co ja robie tu?

chce miec faceta!

Polecane posty

Gość kot kafeteryjny
idz gdzies. wszedzie mozesz poznac faceta.

Gość x....y ....z
To ja tez napisze. JA CHCE KOBIETĘ!!!!!!!! Ale nie będę miał bo już 3 suki mnie zraniły i mam dość. A żadna normalna kobieta nie podejdzie i nie zagada. Tylko albo taka co na wygląd leci. Albo taka typowa blondynka. Smutne lecz prawdziwe. Kurde na 3 kobiety zeszło mi blisko 15 lat masakra...

:P a;le powiedzcie, co jest nie tak?no dobra, nie jestescie w stanie. studiuje dwa kierunki jestem ciepla, mila troche niesmiala ironiczna troche malo pewna siebie lubie gotowac lubie sie bawic lubie imprezy i siedzenie w domu sport ruch z wygladu?- nie jestem sex bomba, ale wiem, z emoge sie podobac. ubieram sie normalnie, nie w adidasy i powyciagane luzki, ale tez nie w obcasy i dekolty, raczej stonowanie. musze, musze przemienic swoja zla passe zycia uczuciowego!

Gość Wypowiem sie :)
Jak jesteś z krakowa to chętnie się z Tobą umówię. Lubię kobiety które potrafią gotować i ironiczne, bo ja też taki jestem.

z wygladu?- nie jestem sex bomba, ale wiem, z emoge sie podobac. eh jasne...to się postaraj - a nie piszesz , cyt."ubieram sie normalnie, nie w adidasy i powyciagane luzki, ale tez nie w obcasy i dekolty, raczej stonowanie." czyli szara myszka....💤

ni ubieram sie jak typowa szara myszka, w kurtki przedpotopowe i bluzki i ugrzecznione sweterki, ale nie jestem typem wampa, to nie moj styl. ciezko to opisac, nie jestem w stanie nawet okreslic mojego stylu dokladnie:D

to spróbuj załóż spódniczkę i szpilki - zobaczysz jak wyjdzie - chyba że masz nóżki jak "S"

ale ja nosze spodnice, ale nie nosze szpilek, jestem wysoka, nie potrzebuje wiecej cm, z reszta nie lubie szpilek za bardzo. z reszta czy spodnica az tak wiele zmieni?:D

nie wiem czy coś zmieni - ale chcesz mieć faceta , to masz być sexi - wszystko na temat

Gość ile masz lat i czy kiedys mial
as faceta

"ni ubieram sie jak typowa szara myszka, w kurtki przedpotopowe i bluzki i ugrzecznione sweterki, ale nie jestem typem wampa, to nie moj styl." Ja noszę obcasy spódnicę i ugrzecznione sweterki :D jestem myszą! :D

23 lata, nie, nie mialam faceta, bo uciekalam. zmarnowalam pare szans, ale wtedy to bylo dla mnie nieywkonalne, by wejsc w zwiazek, mysle, ze dojrzalam juz do tego:)

Gość kikakilka
a skąd jesteś co ja robie tu?

fiku, wszystko zalezy. ja tez nosze sweterki, no ale nie jestem taka wyplowiala, szara, niewyrazna jak typowe myszki. nosze rowniez spodnice, ale czesciej latem, zima nie mam ochoe i nie lube jaks polaczenia kozakow ze spodnica, no tak mam:P

Gość vgdsgsdgdsgds
mam podobnie jak ktoś wyżej, zranił mnie facet i odechciało mi się związków. lepiej poświęcić czas na rozwijanie się i zdobywanie majątku jeśli jest się kobietą, żeby nie zostać nigdy na lodzie.

mowilam o wieku:) majatek majatkiem, rozwijanie sie rozwijaniem, ile mozna sie dorabiac lub ksztalcic. chce miec kase, chce zarabiac dobrze,ale marzy mi sie zajebisty facet i fajne dzieciaczki:)

rozwijanie, zarabianie - fajna sprwa i realizuj sie w tej płaszczyźnei, ale to nei przeszkadza cie4szyć się miłością, drugim człowiekeim :) to doda tylko motywacji do życia!