Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania8888zg

problemy

Polecane posty

Gość ania8888zg

mam problemy dlugi nie potrafie sobie znimi poradzic nikt nie che mi pomuc tylko szunerek i na drzewo naet jak czlowiek chce dobrze to ne moze bo wszcy do okoa u o utrudniaja i jak ma byc dobre nei a szans juz zrezygnowlam z walki bo to nie ma sensu isc ciagle od wiatr,,,

Dług jako taki nie jest największym problemem. Najważniejsze czy masz jakieś przychody, z których choć jakąś część możesz przeznaczyć na spłatę - to najważniejsze. Wiadomo, ze z problemów wychodzi się dłużej niż w nie wpada - też tak mam, wiem co mówię. Ale musisz na spokojnie zrobić analizę - ile tego jest, ile na spłaty, pogadać z wierzycielami i jakoś powoli działać. A może zwiększyć przychody, dodatkowa praca?

Gość ania8888zg
z wierzycielami nie ma szans zeby porozmawiac, prace mam splacma wszytsko jak moge a moje zycie wyglada jak wegetacja i mam tego dosc jasne ze poszlabym do doatkowej pracy ale jest ja naprawde bardzo ciezko znalezc jestem mloda osoab nie wiem co am robic ...nie wytrzymuje juz nerwowo poprostu. ale dziekuej za odzew wiem ze udzie maja gorsze problemy ale ja nie potrafie sobie poradzic ze swoim.

Gość wefsdf
a co Ty masz ze sie boisz wierzycieli? nie masz nic wiec sie nie masz czego bac. co Ci moga zabrac?

Gość wefsdf
a co Ty masz ze sie boisz wierzycieli? nie masz nic wiec sie nie masz czego bac. co Ci moga zabrac?

Gość kobieta po 40 tce
szukam młodej osoby do prac domowych mam problemy z nogami skąd jesteś autorko?

Gość ania8888zg
ja sie nie boje chem zyc w spokoju a nie nekana nachodzona itp. a jestem z zieloenj gory. co z tego ze posiadm wyksztalenie skoro nic z nim nie moge zrobic ehh

pamiętaj - wierzyciel ma większy problem niż dłużnik. Wierzyciel używa różnych metod psychologiczno-marketingowych, żeby nie pokazać tego. A raczej żeby wzbudzić w tobie obawę, strach, odpowiedzialność itp ... Ty jako dłużnik jesteś TAKIM SAMYM człowiekiem jak nie-dłużnik. Nie daj sobie wmówić, ze jest inaczej, nie bój się :)

Gość ania8888zg
ja sie nie boje chem zyc w spokoju a nie nekana nachodzona itp. a jestem z zieloenj gory. co z tego ze posiadm wyksztalenie skoro nic z nim nie moge zrobic ehh

Gość ania8888zg
wydzwanianie przez wiezyciela po nochach z roznych numerwo i pytanie kiedy oddam pieniadze przyjezdzanie do domu skoro byla sparwa i odpowiedzni ludzie sie tym zajmuja to dzialnie wierzyciel apoza tym jest nenkaniem w moim mniemaniu przujezdzaja do moje pracy i gadaj rozne rzeczy normalne to to nie jest jak dla mnei i jak mam zyc spokojnei ?? co mam zobic?

Gość ania8888zg
a swoj dlug splacam caly czas na tyle ile moge , place tez birzace zobowizania zeby nie miec wiecej problemow...