Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ella89

Pytanie do facetów

Polecane posty

Nie współżyłam nigdy z żadnym facetem, ale rozdziewiczyłam się sama. Jak myślicie. Przeszkadzało by to facetowi, który woli dziewice?

Jak woli dziewice, to nieistotne, czy rozdziewiczyłaś się sama, czy inny facet... Z tym całym dziewictwem nie chodzi przecież o błonę, tylko o Twoje podejście do seksu.

też tak pomyślałam. jesteś chłopakiem? Zależy mi na opiniach chłopaków.

I co to znaczy, że woli dziewice? To znaczy, że sypia tylko z dziewicami, czy, że sam jest dziewicą/prawikiem ?

Nie koniecznie jest prawikiem. Chodzi mi o takiego który by się chciał ze mną związać na poważnie, i chciałby na przyszłą żonę dziewicę.

No i sama sobie odpowiedziałaś. Albo jesteś dziewicą, albo nie. Nieistotne jak to się stało.

Ale mówimy o skrajnych przypadkach. Dla większości facetów nie ma to znaczenia.

Czyli jak zrobiłam tego z żadnym facetem to jestem dziewicą, tak?

Lomu bredzisz jak potluczony Kaziu ...ale ktos przciez musi norme wyrobic..no nie :P

Może jacyś inni mężczyźni się jeszcze wypowiedzą?? Lomu masz fajnego kota:)

Gość przeżytek
Jak zaczynałem spotykać się z pierwszymi dziewczynami, tak k. 15-18lat, to mi to trochę przeszkadzało, idealizowałem, ze laska nie moja od początku była. Pewnie gdyby przypadkiem potknęła się i nadziała na muchozol :) to raczej nie ruszyłoby mnie to, bo to nie z jej winy:).

Spoko. Czyli jak rozumiem chłopakom bardziej zależy na tym, żeby byli pierwsi a nie o tą "całą błonę".

opowiem Ci moją historię..... też całe życie marzyłem o dziewicy, aż w końcu udało się. znalazłem, przynajmniej tak mi się wydawało, zabierałem się za nią jak pies za jeża. nie chciałem zranić, wszystko z wyczuciem no i w końcu zaruchałem. Faktycznie błona była, dość obficie krwawiła. ogólnie nic przyjemnego (poza wrażeniami typu - ojaaaa byłem jej pierwszym - jaki wypad itd) po jakimś czasie się okazało, ze wcześniej już jakiś cwelas strzelał jej minetę a ona obciągała (głupia cipa mi się do tego przyznała). więc jaka z niej kurwa dziewica była? błona to nie wszystko. no ale oczywiście możesz trafić na typa, któremu to sie nie spodoba (są ponoć tacy co są zazdrośni o ginekologa) mnie osobiście w ogole by to nie przeszkadzało. sam ostatnio kupiłem gigantyczny wibrator mojej dziewczynie - a niech sie dobrze bawi :)

Fakt ciężko będzie przekonać faceta. Tego się obawiam. Ale nie zorientowałby się w trakcie stosunku, że jestem nie obczajona w temacie?

doskonale wiemy że kobiety są doskonałymi aktorkami mogą udać że nie wiedzą co i jak

Zależy na kogo trafisz.. ogólnie powiem Ci tak, jeśli jesteś osobą kłamliwą i jeśli takie zdanie mają o Tobie inni ludzie to pewnie Ci przyszły chłopak nie uwierzy, a jeśli jesteś spoko i nie masz niczego do ukrycia to będzie raczej ok...

Gość Gumowy Joe
To tak samo jakby laska miała pretensje do faceta, że przed nią walił konia :-)

Jestem spoko. I jestem b.nieśmiała, myślę że gość na bank by się zczaił. Nie wyobrażam w ogóle sobie to zrobić, sparaliżował by mnie strach i wstyd.

a co sądzicie na temat sztucznych "dziewic". Ostatnio mówiło sie o jakimś żelu czy cos który wprowadza się w poche kilka minut przed stosunkiem i jeszcze też nie każda kobieta krwawi ? czy krew jest wyznacznikiem ?

Gracjan Nie powiem wstydzę się:) A co to za żel? Imitujący krew?

krew nie jest żadnym wyznacznikiem, dużo dziewczyn nie krwawi (pewnie te, które wkładały se wcześniej tampony w pipe w rozmiarze XXL) ale myślę że jakiś tam wyraz bólu, grymasu na twarzy dziewczyny już jest. bo w to, ze laska odczuwa nieziemską przyjemność podczas pierwszego razu to nie uwierzę

Niektóre dziewczyny mają śladową błonę dlatego nie krwawią. Ja tak miałam.