Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfaskr

będzie czy nie ?

Polecane posty

Gość smerfaskr

robiłam test, wyszły dwie kreski - to był 33 dzien po @. Dzis byłam u lekarza- nie widział nic, tylko jakis cień... poza tym plamienie ( brązowe)...zasugerował, że ciązy może nie być albo zostanie poroniona przez to plamienie .... nie wiem co myśleć:(

Gość smerfaskr
tzn, 33 dni po ostatnim @ a 9dni po t@ która powinna być . mąz nic nie wie, bo nie chce mu robić nadziei

Gość smerfaskr
oj szkoda, że nikt nie pomoże :(

Gość dodolot
a slyszalas o czyms takim jak beta hcg??????????

Gość smerfaskr
bedę miec wyniki w poniedzialek a do tego czasu chyba zwariuję ...

Gość smerfaskr
duzo dżwigam w pracy a lekarz nie widział ciązy i też nie wystawił ząswiadczenia ...

Gość mamama27
głupi lekarz - powinnaś dostać luteine - na potrzymanie lub wywołanie okresu jeśli ciązy nie ma ale 2 kreski są! pewnie lekarz kiepski i sprzęt kiepski - ale noszenie może ci tylko wszystko pogorszyć - jak masz możliwość to biegiem do innego gina - co ma lepszy sprzęt i się przejmie

Gość lekarz pediatra wwa
najparwdopodbniej prooniłas

Gość bo mogło nie być jeszcze widac
a Ty możesz mieć plamienie, to się zdarza. Lepiej zrób tą bete hcg jak ktoś polecił i jak najszybciej idź do innego ginekologa. Tak jak ktos wspomnial luteina albo duphaston wskazane dla podtrzymania. Powodzenia :)

Gość nie chcę
Cię dołowac, ale ja miałam dokładnie tak samo i niestety- poronienie samoistne, ale życzę Ci powodzenia

Gość ania lez
tez plamilam jakies 10 dni po terminie miesiaczki urodzilam zdrowa corke to jest poczatek mogl nie widziec jesli ma zly sprzet ja bym jak najszybciej poszla do innego lekarza

Jak nie gin to może idź do rodzinnego, powiedz że masz biegunke, wymiotujesz, goraczkujesz i takie tam, zapewne da ci zwonienie lekarskie na kilka dni, a do tego czasu się wyjasni z twoją Betą, a Ty w tym czasie wypoczywaj. Dzwiganie w pracy może pogorszyć sprawę. Powodzenia :)