Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam tego typu...

Dlaczego hurtownie podają ceny tylko osobom posiadającą działalność?

Polecane posty

Dlaczego trzeba najpierw zarejestrować działalność a dopiero szukać produktów w hurtowniach? Jeśli nie znam cen to nie moge sobie policzyć czy sprzedaż danego produktu może się opłacać...

Znajdź inną hurtownie. Ja często takie miejsca odwiedzam i nie raz wchodziłam, pytając czy mogę się póki co jedynie rozejrzeć

ale chcąc zamówić cos przez internet nie mam takiej możliwości:(

niby mogę...ale muszę napisać tam albo zadzwonić... mogliby tak jeszcze sprzedawać w cenie hurtowej osobie nie posiadającej działalności...:)

No to musisz szukać po rożnych hurtowniach, niektóre sprzedają detalistą np jeśli zakupu są powyżej 200zł, a co do działalności to znajdź kogoś kto ma byle co i styka. Ja biorę pieczątkę taty i jak chce zrobić zakupy to na niego, jemu to różnicy w żadną stronę nie robi, a niektórym to na rękę bo mogą sobie coś tam odprowadzić. Jedyne co nie lubię to jak jest sprzedaż tylko na pakiety, które czasem są przeogromne i na uj mi tyle tego :O

niestety nie posiadam nikogo kto by mi kupił towar na siebie:( Chciałam założyć działalność ale najpierw potrzebne by mi były jakieś ceny do orientacji,biznes planu a cen nie moge poznać bez posiadanie DG...to jakieś błędne koło jest:(

Asta - ceny może i mają obowiązek ale rabatów to już nie muszą. niektórzy nie zawracają sobie d. podawaniem cen detalicznych żeby jakaś pani mogła kalkulować że jej się nie opłaca.

to podszyw.Jestem z Łodzi. Wiem że są takie hurtownie które sprzedają pojedyncze sztuki ale mnie nie interesuje taki zakup bo czasem na allegro kupie taniej tą sztukę. Interesuje mnie zakup hurtowy po cenie hurtowej.

Gość tymczasowy_ff
pytanie mam tego typu... jakiego produktu szukasz?

zrozumiałem że autorkę interesuje właśnie cena końcowa po rabacie bo liczy czy jej się opłaci. dziwne tylko że nas tu pyta laików a nie w hurtowniach w których chciałaby kupować.