Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a taka jedna 24444yy

jaka szansa ze zaszłamw ciąze???

Polecane posty

ostatni stosunek 11.12 w dni niepłodne, bez gumek, ae wystrrysk na zewnatrz, okres miałam 19.12, normalny jak zawsze, mniej wiecej od 4 stycznia strasznie bola mnie piersi sa nabrzmiałe, okres powinnam dostac w nastepny poniedziałek a shizuje ze moge byc w ciazy

Gość tylko złożyć
gratulacje ;)

Gość tez chora
jest taka mozliwosc

myslicie?? ogólnie pobolewja mnie jajniki itd innych objawów nie mam

Nie napisałaś ile dni ma na ogół Twój cykl. Na moje "oko" nie shizuj, nie szalej, ciąży nie ma ! Jak ma być skoro wytrysk był na zewnątrz i było krwawienie 8 dni po stosunku ? No chyba, że następne niepokalane poczęcie :) hehe

serio pytam

jest tak jak napisalam ogolnie zawze bylo bez gumki w dni płodne i nie wiec luz moj cykl ma 28 dni;)

Gość IirycznyMorderca.
jestes w ciazy wspolczuje facetowi

Gość a odwrotnie
robiłaś test?

nie poczekam do okresu, mysle ze schizuje;) tylko chciałam poteoretyzowac;)

Gość kitkaaaa
Kurcze po co zyc w niepewnosci i teoretyzować.... kup test za 6zł w aptece bobo , który wykrywa ciaże po6 dni od zapłodnienia co w tym wypadku byłoby juz później....

Napisałam serio :classic_cool: Bez napięcia. Luzik. Okres przyjdzie na 100% A tak swoją drogą może warto zastanowić się nad konsekwencjami bzykania, zanim zaczniesz na II raz shizować na forum :) 🖐️

Gość a odwrotnie
jak dla mnie nie jesteś, wystarczy że coś z jajnikami dzieje się nie tak i piersi automatycznie bolą.

Gość jestem sobie ja
Normalnie przed okresem nie bolą Cię piersi? A co do wytrysku, nie musi być wcale wewnątrz, aby udało się zapłodnić. Sama coś o tym wiem bo jedyny raz kochałam się z mężem w dni płodne bez gumki, wytrysku nie było w środku a mimo to "coś" tam zostało i okazało się, że doszło do zapłodnienia. Ale była to chyba ciąża biochemiczna albo wczesne poronienie, sama nie wiem bo nie było jeszcze nic widać (6 tydz.), ale beta wskazywała ciążę, test również.

ja wiem ze nie musi byc wewnatrz wystrysk zeby coś zostało tym bardziej ze mialam normalny okres..a w tym miesiacu juz sexu nie bylo..wiec jakby powinnam byc spokojna ból piersi mnie nie pokoi i dosc wczsne objawy pmsu

Gość a odwrotnie
Rumcajsowa Hanka moja koleżanka, dostaje też schizy w tym czasie, powiedziała tylko tyle że w 3 dniu miesiączki miała stosunek, z tym że ona ma trochę nieregularny, zawsze dostaje o około 5 dni wcześniej, jak myślisz mogła zajść, bo choć test pokazuje że nie jest , to nie da jej się przetłumaczyć, nie jestem ekspertem, więc może jak przeczyta to ochłonie, napisz co o tym sadzisz.

Gość bezdomny Zenek
Bo Wy baby akurat wiecie gdzie był pierwszy strzał :) buhahah Facet strzela pierwszym tryskiem, resztę na brzusio i babki uśpione że było na zewnątrz. oj naiwne 😭

Nie wiem co rozumieć przez - cytat- " zawsze dostaje o około 5 dni wcześniej" No chyba że ma cykl 20-22 dni , a facet ma plemniory jak Rambo :D Raczej w 3 dniu cyklu zajść w ciążę to raczej niemożliwe :)

Gość Zinnka
Seks bez zabezpieczen to totalna glupota. Bozia rozumku poskapila?:)

Gość no ciekawe
no chance

Gość a odwrotnie
Rumcajsowa Hanka dzięki za odpowiedź, masz rację nie sprecyzowałam długości cyklu, też jej tłumaczyłam że w 3 dniu cyklu nie da rady, ale gdzie tam jak grochem o ścianę.

ip

Gość a ja mam pomysł
"Jak ma być skoro wytrysk był na zewnątrz " oj braki z biologii ze szkoły podstawowej nawet facet nie wie kiedy dokładnie pierwsze krople spermy dostaną się do pochwy . czuje dopiero nadciągający orgazm , a wczesniej nic a nic wiec seks bez gumki[ z gumką tez], taki na wyczucie[tzw kontrolowany , nie sprawdza się . ludzie tabsy nie kosztują tak wiele .zastanowcie się czy chcecie zostac mlodymi rodzicami z tzw wpadki[ nie mowię , ze to cos zlego]

Gość lulaaaaa
Wiadomo ze zawsze jest taka mozliwość to są właśnie WPADKI:) nikt ci tu nie odpowie, poczekaj na okres albo od razu zrób test

no własnie pisze po tym sexie okres miałam normalny

Gość a ja mam pomysł
ja pierdole , skoro po seksie byl okres to jakim cudem masz byc w ciązy? ogarnij sie no chyba ,że "plemniki skaczą?"

Gość nie jesteśw ciąży!!!!
wcale na początku ciąży nie bolą piersi, raczej jest odwrotnie nie ma takich objawów jak przes okresem, typu nabrzmiałe, bolące piersi. Dopiero jak zarodek się zagnieździ co zachodzi w 2 tyg. po zapłodnieniu zaczynają się zmiany w organiźmie. Pierwszym objawem jest brak miesiączki a nudności, powiększające się piersi itd. występują znacznie później.

nie jestes w ciazy, piersi czasem bola przed nadchodzacym okresem ma to miejsce u niektorych juz po owulacji ( np u mnie ) u innych na tydzien przed a jeszcze u innych na kilka dni przed

"ciąży nie ma ! Jak ma być skoro wytrysk był na zewnątrz" Tak ma być, że przed wytryskiem "właściwym" czasem bywa, że się kropelka uleje :P Widzę, że już Cię zjechali, ale na przyszłość pamiętaj, żeby nie wygadywać głupot na forum i to w tematach tak ważnych. Później jedna nastolatka z drugą wyczytają, że "od tego się w ciążę nie zachodzi" i będziesz mogła zostać matką chrzestną gromadki dzieci :P A jesli chodzi o autorkę to też nie rozumiem po co się zadręczać i czekać na okres(który nawet w ciąży może występować przez kilka miesięcy jeszcze), zamiast skoczyć po test i mieć z głowy.

Gość ja mam pomysl
Pierwszym objawem jest brak miesiączki a nudności, powiększające się piersi itd. występują znacznie później. wcale nie , u kazdej kobiety wystepują objawy inaczej , ja np. nie mialam nudnosci , nie jadlam kiszonych ogorkow, sledzi wolałam muszdarte i czekoladę