Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu te Angielki

czemu te Angielki chodzą w lecie w tych butach emu?

Polecane posty

Gość czemu te Angielki

przy temperaturze nawet 30 stopni? już tyle razy to widziałam ciągle mnie to zastanawia, przecież syry im się pocą jak jasna cholera:O

Wiesz, my miewamy tu ciepłe lata, ale połączenia +30 i tych łapci jeszcze nie widziałam...

Gość hwdpxx
tam w środku jest futerko ogólnie mi się nie podobają

Gość ooooooooooooonnnnnnnnnnnnnnaaa
ja widziałąm właśnie u angielek na plazy w turcji upal 50st a one w emu tak naprawdę emu swietnie przepuszcza powietrze ma dzialanie izotoniczne czy jakies tam spac sie chce

Gość Kaia 455454
Dlaczego ? Bo wełna merynosów w lato chłodzi nogę a w zimę grzeje ;)

Gość jlkjio
moze te prawdziwe emu faktycznie chlodza? no chyba za cos sie te 200 f placi!!

Gość Ola z Wawy
pewnie że chłodzą ;) Ja kupiłam sobie takie emu ;) i w poprzednie lato strasznie mnie obtarły nowe buty wiec założyłam emu ludzie na ulicy patrzeli na mnie jak na kretynkę ale noga mi się wgl nie spociła i faktycznie czułam jak bym była w japonkach a nie w butach w których jest futerko ;)

Gość BIEDA W PODARTYCH SKARPETKACH
O ja pitole Jutro robie wyprzedaż wszystkich swych zasobów i kupie sobie za to korzuch z wełny morynosa buty emu i wypier...e wszystkie letnie i zimowe ciuchy-W końcu będe miała wielosezonowe wdzianko!

Gość Ola z Wawy
BIEDA W PODARTYCH SKARPETKACH śmiej się śmiej ;) Ja swoje emu kupiłam jakieś 3 lata temu noszę ja dość często i powiem Ci że dziś wyglądają jak nowe . Są super nie przemakają jak pada deszcz , grzeją gdy tylko jest mróz na dworze a latem chłodzą ;) Fakt faktem że są dość drogie ;/

Ja tez wiele razy widziałam Angielki w emu. Oj kurcze nie chce mi się wierzyć, że one mogą chłodzić w lecie. To nie lepiej w wygodnych klapkach albo sandałach? Przecież noga nic nie oddycha w nich, chłodno tam chyba jest od własnego potu.

Ja się nie śmieje-po czym to wnioskujesz? Mówie serio! Szkoda tylko że będą na mnie patrzyli jak na kretynkę kiedy tak będe paradować z małym dzieckiem w środku lata w centrum wrocławia((( Ja jestem dość wrażliwa na upały i chętnie bym czasami z własnej skóry wyskoczyła siedząc z dzieciakiem w osłonecznionej piaskownicy-czuje się jak na pustyni wtedy-myślisz że gdybym wskoczyła w futro merynosa byłoby mi lżej?

Gość Ola z Wawy
Dziewczyn ja też nie wierzyłam ale kupiła i się przekonałam ;) Noga nic a nic się nie poci i sa bardzo wygodne ;)

Przecież to naturalna wełna specjalnej krzyżówki owiec żyjących tylko w australii! Coś takiego musi nie tylko oddychac ale też nieźle chłodzić!

Siostra mojego faceta pracuje właśnie w UK z taką laską, która w lecie przychodzi do pracy w emu a w zimie w balerinkach. Może to drugie też ma jakieś uzasadnienie. Co do wygody to na pewno prawda, wyglądają na wygodne, tak nie ma nic niewygodnego:) przynajmniej tak myślę.

Zależy od pogody. Czasami to "30 stopni" i piękne słońce jest dzień po ulewie (taki urok) i wtedy lepiej jest założyć te buty niż np. adidasy. Mnie osobiście się nie podobają, ale domyślam się, że są wygodne i w miarę praktyczne na kapryśną, angielską pogodę.

Jedyny dylemat to jak wyjść z domu w czymś tak brzydkim?

Gość Ola z Wawy
BIEDA W PODARTYCH SKARPETKACH jak dla mnie buty są super i bardzo wygodne . Sama czasami nakładam je w wakacje i wiem że ludzie patrzą na mnie jak na jakiegoś odmieńca co w lato nosi buty na zimę ;) Też czesto wychodzę na spacer z moim synkiem w tych butach i polecam Ci w 100 %

Szczerze mówiąc wydaje mi się, że te buty są najlepsze na wiosnę-lato, bo nigdy nie uwierzę, że coś na tak marnej podeszwie jest dobre na zimę.

Gość Ola z Wawy
Pewnie że na zimę są dobre a zwłaszcza na mrozy ;p Nogi ci wgl nie marznie tak jak w zwykłych kozakach ;)

Irlandki to samo :] Buty typu emu, rozciągnięte dresiaki, kolczyki do ramion i full tapeta :/ ahaaa i włos stojący nalakierowany :)

Gość oxo
A czym roznia sie emu od ugg?

Gość odrowąż
też takie przypadki widziałem, w miniówce , zapomniała zalożyć majtki lub cokolwiek ale na randkę poszła w butach emu , gdy na zewnątrz skwar :)

Gość jak bylam w LA
i to w srodku lata amerykanki takie buty nosily :O a wiecie jak mowia na LA? Hell-A..

Gość Ola z Wawy
UGG'sy są nawet wygodniejsze, i mają sztywniejszą podeszwę i oczywiście droższe.

Gość jlkjio
LA? Hell-A.. dobre :D przez tamtejsze wojny slumsowych gangow czy zepsucie proznych ludzi?

Gość jlkjio
aaa glupia ja! chodzi o temprature :P

Gość jak bylam w LA
no o temperature :P ;)