Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość confeona

Krwawienie

Polecane posty

Gość confeona

Witam drogie Panie...mam pytanko...w grudniu od 22 do 30 miałam miesiączkę... wszystko było ok...w ostatnio niedziele po stosunku z mężusiem (dodam ze staramy się o dzidziusia juz 4 lata) zaczełam lekko plamić...z kolei w nocy z miałam straszny...ale to straszny ból w prawym jajniku...przeszło po 2 dniach(kręcą trochę do tej pory)...później znowu sex a na drugi dzień krwawienie...wiem że przy owulacji krwawienie może wystąpić ale szczerze pisząc przraziłam się....z tego co wiem w środku wszystko mam czysto....wykluczam ciąże (chyba)...macie jakieś pomysły???? w piątek umówioną wizytę mam u gincia, ale wszelkie pomysły mile widziane. pozdrawiam

Gość gfhgjhghkjmhgkjmhmklh
dla mnie wyrazy "meżusiem" "dzidziusiem" oraz "gincia " sprawiaja, ze nie mam ochoty odpowiadac na twoje pytanie, bo wydajesz sie byc idiotką

Gość Mama Nasturcja
autorko jestes infantylną kur­wą

Gość confeona
a co złego jest w tych słowach ..nie jestem idiotką i żadną k...widocznie ta cała kafetria mieści samych takich ludzi tutaj.... zresztą wydaje mi się że te słowa są lepsze od słowa facet itd....zreszta nie musialyscie odpowiadac

Gość florian z katakumb
to złego ze jestes upośłedzona suko tępa nie rozumiesz jeszcze? krowa parszywa

Gość gfhgjhghkjmhgkjmhmklh
confeona - czytajac cie chce mi sie rzygac :)