Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mefrejelle

porazka zyciowa

Polecane posty

Gość mefrejelle

ciaza z zonatym facetem

Gość mefrejelle
nie wiedziałam

Gość HMS..KL...Petard
BUAHAHAHAHAHAHA:D rotfl :D:D:D

Gość mefrejelle
nawet nie wiesz jak sie czuje jest w trakcie rozwodu ale jeszcze jest zonaty...

Gość mefrejelle
wow nie nie zlapalam i teraz majac swiadomosc wcale nie chce go zatrzymac ... a rozwod i tak sie toczy

Gość mefrejelle
nie wiem czy to dobra ciaza

Gość buuuu....
A wolnego żadnego nie było, tylko musiałaś się żonatym podratować? To był dla ciebie ostatni gwizdek, bo chyba zostałabyś starą panną!

Gość mefrejelle
nie mialam swiadomosci ze jest zonaty nie chce juz nawet tego dziecka, mam 28 lat moze ostatni gwizdek ale nie za taka cene

Gość mefrejelle
TO NIE BYŁ MÓJ WYBÓR- NIE WIEDZIAŁAM z zona sie rozwodzi ( mi powiedział, że są już po rozwodzie)

Gość mefrejelle
nie mozna mowic o swiadomym wyborze jesli podszyte jest to klamstwem ciaza z zonatym nie byla moim marzeniem chyba nie trudno to zrozumiec

w ciążę się zachodzi z facetem najczęściej a nie z mężem/kawalerm/dodaj co chcesz. wybrałaś właśnie tego widać geny i chemia podpasowały. co ma do tego czy żonaty

Gość mefrejelle
no wlasnie on tlumaczy, że nie powiedział bo nie dałabym mu szansy na doczekanie rozwodu (prawda nie dalabym) nie podpasowalby mi na pewno gdybym wiedziala

Gość mefrejelle
nie wiem co mam robic on prosi o szanse, ja boje sie zostac sama z tym dzieckiem nie ukrywam mialam nawet mysl aby usunac....... nie umiem sie pozbierac

Gość mefrejelle
rozwod toczy sie jeszcze przed ciazą i zlozony jest wniosek bez orzekania o winie wiec teraz to juz raczej rybka

to nie tylko chodzi o winę. a rozwód trwa długo i emocje robią swoje. ciąża będzie argumentem przeciw niemu. a bez ciąży nie doczekalibyście rozwodu doceń to

Gość jejujeju
moj brat zrobił podobnie w trakcie wlasnego rozwodu zrobił pannie dziecko to jest chyba troche tak,ze facet sie zabezpiecza przed tym zeby nie zostac sam

Gość mefrejelle
polak potrafi chyba nie jestes w stanie tego zrozumiec "bez ciązy nie doczekalibyscie rozwodu"---- moim zamiarem nie było czekanie na rozwod a to, że ciąza może byc teraz problemem to tez nie moja sprawa, mam tylko nadzieje, że jednak to nie wyplynie bo nie miałabym zamiaru ciagac sie po sadach co ja mam docenic, stek klamstw ktorymi mnie obdarował

Gość mefrejelle
Max Zander vel Klaun Więc czemu nie widzę nic o skrobance ? bo mysli nie widac a tylko w myslach klebiły sie takie pomysły nie zmienia to faktu, że dziecko nie bedzie tym wyczekanym