Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Kto ze mną za pali papierosa?

Polecane posty

Ja zazwyczaj używam papierosów jak sobie myśle o kimś źle, wtedy jakoś się uspokajam :)

a gdzie je kupujesz? w portugalii??? niebieskie, niebieskie też paliłem, paliłem jeszcze marsy krótkie niebieskie. Moja pierwsza przygoda z papierosem to 16 lat, 1 klasa technikum.

Ostatnio kupiłem sobie paczkę papierosów bo miałem pieniądze. A tak to podbieram papierosy matce. Czasami ojcu ale on pali obrzydliwe, nevady niebieskie.

Gość marlborasy
to ja zapalę moje marlboro light... jestem im wierna od początku... ale huje podrożały. to życie jest kurwa do dupy.

Ja już za jakiś czas pójdę do pracy to będę miał pieniądze na papierosy. Ja znalazłem raz Malboro Light na ulicy. Była hermetycznie zamknięte więc je sobie przywłaszczyłem :)

Gość marlborasy
hiszpanin, jeśli jesteś kurwa facetem, to powiedz czego oni oczekują od kobiet? Co ze mną jest kurwa nie tak, jak takie 100kilowe paszczury mają chłopów? No co do kurwy nędzy?!!!

Ja słyszałem że cieńkie papierosy są dla kobiet ale te cieńkie lepiej jednak smakują. Są lepsze od nevadów niebieskich grubych :D

Gość z uśmiechem
moje już dziś 12,60. Zaczynam właśnie 3 paczkę dziś :-(

Mówisz czego faceci oczekują od kobiet. Wiesz ja w tej dziedzinie jestem całkowicie zielony :)

Gość marlborasy
i co sądzisz o marlboro? od dziecka wiedzialam ze tylko te i żadne inne...:)

Gość TYLKO PATOLOGIA PALI SZLUGI !
:D

Ja już nie mogę się doczekac kiedy pójdę na staż będę miał przynajmniej na paczkę papierosów. Te papierosy które wczoraj kupiłem mam już drugi dzień. Dokładnie kupiłem je wczoraj o 19:00 i zostały mi jeszcze dwa.

Gość marlborasy
z uśmiechem - czyli o marlboro mówisz? hiszpanin - ja wolę te grubsze :p

Też za palę malboro od czasu do czasu nawet dobre. Ja jak jestem u babki i ciotki (matka i siostra mojej matki) to ciotka pali LM mietowe cieńkie to czasami zapierniczę jej całą pake :D

Gość marlborasy
ja potrzebuję paczkę dziennie, miesięcznie miałabym ZAJEBISTE, markowe buty :O

Grubsze zależy jakie :) :) LM Malboro może mogą byc ale już nevady. A dawno Klubowych nie widziałem.

Gość z uśmiechem
marlborasy tak ja miętowe, mąż light w sumie po ok 3 paczki dziennie zjaramy.Tragedia,tyle kasy z dymem

w sumie to ja miałem papierosy ponad dobe. Człowiek w polsce powinien zarabiac 50 tysięcy by się utrzymac, przyjemności kosztują. W czym np. taka doda czy wojewódzki którzy zarabiają po 60 tysięcy są lepsi od człowieka który pracuje 8 godzin w biurze czy na produkcji?

Gość marlborasy
hiszpanin to niezle kombinujesz :D u mnie nikt w domu nie pali, wiec podbieram pieniądzę albo kombinuje jak moge, ze na ksero, na ksiązki itd :O a to co uda mi sie dorobic to puszczam z dymem

Gość marlborasy
z uśmiechem - ja staram się o tym nie myslec, bo bym sie calkowicie zalamala

Od przeszło ośmiu lat Marlboro Light (obecnie Gold). Nawet będąc w USA przez okres 10 miesięcy nie paliłem innych, nie chodzi tu o przysłowiowe szpanowanie, a o ich wysoką jakość, są najlepsze. =)