Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sweet Rasberry

Czuje sie bez sensu, chcecie porozmawiac?

Polecane posty

Gość Sweet Rasberry
Ona - musisz sie odciac od znajomych, nie mowie, ze masz ich skreslic, ale... nie mozesz pozwolic na to, by ich slowa cie ocenialy i bolaly, to jak cie widza to nie jest przeciez prawda/ Kim sa??? Musisz byc ponadto. To ze mieszkasz z rodzicami nie swiadczy o Twojej wartosci. p.s. ups chyba jestem najstarsza :(

Gość Ona.depresja
Ja również jak tylko będę mogła to pomogę... 21762360

Gość Sweet Rasberry
Krzaczko, nie mam gg, jestem za tym by zostac tu

Gość Krzaczko
Ah no ok, jak nie macie gg, mozna zostac, bez problemu. Tylko wiecie, marudzenie nic nie da, ale mimo to po tych 20 latach brakuje kogokolwiek blizszego do ktorego mozna przyjsc z jakims problemem.

Gość Sweet Rasberry
Ej, nie uciekajcie stad, buuu buuu buuu nie mam gg, czy mozemy tu zostac? tu jest naprawde anonimowo. ogromne mnostwo tematow

Gość Sweet Rasberry
Wow! CZY WY WSZYSCY MACIE PO DWADZIESCIE LAT? Bez obrazy, ale wasze problemy to sie wydaje blahe jak sie patrzy 15 lat do tylu :(

Gość Krzaczko
Przeciez zostalismy ^^.. I tak nikt sie nie odezwal, nie ma strachu, najwyzej pojda spac.

Gość Sweet Rasberry
Depresja, nie mozesz patrzec na siebie przez innych ludzi, co cie obchodzi co ci ludzie mysla o tobie, moze nawet tylko mowia, zeby cie z rownowagi wyprowadzic, czy to sa jakies twoje autorytety?

Gość marlborasy
Sweet Raspberry, jakie te rytuały?:D odprawie ;) Krzaczko, rozumiem, że jesteś mężczyzną? powiedz mi, co dla facetów jest ważne? mowi się ze wygląd, ale dużo mniej atrakcyjne osoby ode mnie sa w związkach (co nie znaczy ze jestem mega atrakcyjna), po prostu patrze obiektywnie. mam 1,60 i waze 59 kg, moze jestem za gruba? cholera, nie wiem juz

Gość Ona.depresja
Krzaczko,wpisałam Cię na gg :) jak tylko wejdę to się odezwę bo jesteś NORMALNY facet. Bo generalnie nie mam internetu:( korzystam z telefonu:(

Gość Ona.depresja
Marl... Jesteś praktycznie proporcjonalnie taka sama jak ja bo mam 175cm i waże 74kg i prawie sto procent niezadowolenia z siebie... :) Sweet a ja już się kiedyś leczyłam kilka razy na depresję:( taką z prawdziwego zdarzenia,byłam jak warzywo

Gość marlborasy
Sweet rasberry, nie mów ze bedzie jeszcze gorzej, bo ja sie wypisuje...

Gość Krzaczko
Marl, dla facetow liczy sie praktycznie TYLKO wygląd. Taka prawda, wiekszosc z facetow mysli wiadomo czym. Pamietaj ze nie mowie ze wszyscy.. ale faceci to swinie, nic na to juz nie poradzisz. Gruba przeciez nie jestes nie martw sie.

Gość marlborasy
Ona ale jesteś wyższa, więc nie widać tego pewnie tak po Tobie, ale kg proporcje rzeczywiscie takie same :) schudlam ostatnio 40 kg i wiesz ze podnioslo mi to samoocenę? ale na krotko, stracilam swoj rzeczywisty obraz siebie, uwazam, ze lepiej wygladalam, wazac 100 kg :O

Gość Ona.depresja
Ja niestety będę musiała zaraz Was opuścić ale napewno jeszcze tu wrócę... Dobranoc Wam wszystkim :*

Gość Krzaczko
Wole wersje 60 kg.. Ale to juz kwestia gustu. Pewnie tez niedlugo bede uciekal ale jak ktos chce mnie zatrzymac to jakos sie poswiece. gg podalem wyzej, gorzej jak sie nie ma.

Gość marlborasy
Krzaczko, wlasnie tym sie martwie, ze jestem, bo z 10 kg przydaloby sie jeszcze zrzucic...

Gość Sweet Rasberry
Malborasy, ha ha ha, najpierw sie wszyskie ze mnie smialy, ja zrobilam, bo robilismy wielkie Andrzejki i sie polowa nie stawila, wiec zrobialm zdjecie zeby tamte co nie przyszly wiedzialy, ze bylo fajnie - mialam dla wszystkich wydrukowane instrukcje i po dwie swiecie jako .... ukoronowanie wieczoru. Kup biala swiece i czerwona. Biala jest by oczyscici sie. Czerwona by przywolalac swoja pokrewna dusze. Zapal biala wieczorem. Czerwona tez, ale jak zapalsz czerwona musisz powiecdziec: przwoluje ci emoja pokrewna duszo, odnajdz mnie, szukaj mnie - czekam na ciebie. Do roku musi cie znalesc ;) Zostaw swiecie by sie wypalily, dziewczyny i ja zostawialismy w wannie zeby nie bylo ognia. Wieczorem zasypiajac mysl ocechach charaktery wybranka, mysl z glowa, bo ja zapomnioalam o sprzataniu i teraz sa klotnie,ha ha ha, a dziewczytny jak zobaczyly, ze na mnie dziala to rok i dwa lata pozniej kazda o swiece poprosila bo widziala ze to nie zarty, i teraz wszystkie mezatki, he he he

Gość Krzaczko
Tylko nie zmuszaj sie do tego, bedziesz pewnie jeszcze lepiej wygladac Marl, ale nie kosztem nerwow i zdrowia :)

Gość marlborasy
Sweet rasberry to muszę wypróbowac :D ale tylko w andrzejki mozna zeby zadzialalo?:P

Gość Nie wiecie
Nie czytalem calego tematu, ale powiem Wam kobiety - nie wiecie co jest w zyciu najwazniejsze.

Gość Krzaczko
Najwazniejsze jest szczescie. O, koniec tematu. A co juz nagle chcesz zostac mezatka Marl ^^? musisz jeszcze poczekac na andrzejki

Gość Sweet Rasberry
Wcale nie tylko w Andrzejki, sa rozne magiczne noce, pelnia ksiezyca , wazniejsze swieta, jak nie ma to wystarczy magiczny wieczor kiedy ty wierzsz.

Gość marlborasy
niekoniecznie mężatką Krzaczko :) potrzebuję uczucia... już nawet nie tak fizycznie, jak właśnie tej czułości, miłości, świadomości, że ktoś jest... a Tobie czego brakuje?

Gość Krzaczko
Tego samego, po prostu kogoś bliskiego do kogo można na chwilę przyjść zapomnieć o wszystkim i się zwyczajnie przytulić.

Gość Sweet Rasberry
Pocieszam, a nie pisze o sobie. Jestem w szczesliwym zwiazku, oprocz tego sprzatania. Pierwszy moj zwiazek: alkoholizm i hazard, nie moj :P Jestem 5 lat z kims kto jest dla mnie fajny, widzi mnie fajnie ale... nie zachodze w ciaze, wszedzie widze (FB NK) rodzace sie dzieci, niby wszystko znami w porzsadkui, ale... dziecka nie ma, probowalismy przez 14 miesiecy, nie zabezpieczam sie, nie wiem o co chodzi , nie chcialam miec dziecka z alkoholikiem a teraz ni emoge z tym co mi sie wydaje, ze bylismybsmy fajna rodzina, patrze na dzieci innycy i mnie trafia.............. CO JA TAKIEGO ZROBILAM??????????????????????????????

Gość Sweet Rasberry
mALBOR, wybierz dzien, to niewazne ktory wieczora, wazne, ze uwierzysz, odblokujesz sie, przyjmiesz swoja pokrewna dusze, to nie zdarzy sie od razy, moze bedziesz musiala czekac kilka miesiecy , pal swiece dwie

Gość Krzaczko
ie przejmuj sie jakims FB NK.. Uda sie wam, a w razie czego zapytajcie lekarza czy moze cos trzeba zmienic :)

Gość marlborasy
Krzaczko, no właśnie... byłam w jednym związku do tej pory, 2 lata szarpaniny, kłamstw, zdrad, zero spokoju, związek ukrywany... bardzo toksyczny. ani w tą ani w ta stronę, na szczescie jest coraz lepiej. Sweet, a może za bardzo się stresujesz, Twój organizm, ciało jest napięte i nie może dojść do tego? moze to głupie porównanie, ale przez miesiąc miałam zastój wagi... ani grama w3 dół, mimo diety i wielu wielu ćwiczeń... wystarczyło że wyjechałam z domu, w którym była bardzo napięta sytuacja i przez tydzień 3 kilo w dół mimo odpszczenia trochę diety..

Gość marlborasy
Sweet, więc zaczekam do 19... byl to dzien w którym definitywnie zakonczylismy toksyczny związek i sprawy powoli zaczęly isc na przod zeby się od tego uwolnić...