Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Jestem dumny z Polski

Polecane posty

Bo broni życia nienarodzonych dzieci. Debile z ONZ chcieli wpisać aborcję jako prawo człowieka, ale Polska i Irlandia uratowały honor Europy i kulturalnie powiedziały "Nie i chuj".

i teraz nienarodzone dzieci będą skrobane w przypadkowych gabinetach w przypadkowych warunkach. i to NASZA, POLAKÓW zasługa

Gość Walencja Podlaska
polska to katolicko-narodowa kupa na zdrowym ciele UE

Gość krolowa sniegu 25
a ja sie wstydze, ze zyje w kraju w ktorym ceny sa zagraniczne, zarobki upadlajace, brak perspektyw dla mlodych ludzi, ogromne podatki, obowiazkowe ubezpieczenie zdrowotne z ktorego gowno jest a po refundacji tuskowej to jest gozej niz w Albanii jesli chodzi o liste lekow, ze Sikorski zobowiazuje sie pozyczyc kilka milardow na ratowanie Grecji a sami mam brod, smrod i ubostwo. Minimalna pensja w grecji wynosi 1000 euro. Wstydze sie, ze ludzie wybrali takich kretynow jakim jest PO, ze kiedy jestem w markecie i patrze na ludzi starszych, ktorzy porownuja ceny jajek i mleka i kupuja pare rzeczy, bo zyja za 1300 zl albo i nie, to zygam tym ze jest beznadziejnie a karmi nas sie pierdoleniem i belkotem, podczas gdy bieda w Polsce rosnie. Ludzie sa zmanipulowani, propaganda polityczna odsunela Kaczynskich, ktorzy chcieli wprowadzic kilka senswnych reform ale nie mieli, nie oszukujmy sie prezencji, propaganda sprawila, ze ludzie zaczeli ich nienawidziec, nie potrafia podac przyczyny dlaczego chory kraj

Gość OLGA__YYY
katolicka kupa, teraz większość dzieci to będzie w domach dziecka, lub w patologiach nie kochane. Tego chce ten zacofany kraj. Kobieta ma prawo wyboru i ty na pewno nie jesteś od tego aby decydować.

Gość OLGA__YYY
Królowa śniegu kochana masz absolutną rację. Zgadzam się z tobą w 100%. Dla tego ja uciekłam z tego beznadziejnego kraju. Masz rację myślenie Polski typowo zaściankowe, a ceny zachodnie. Bezrobocie, brak perspektyw dla młodych. W telewizji tylko odwracają uwagę od tego co się dzieje. Jak tak kochacie Polskę to spróbujcie żyć na zachodzie. Kochana powiem ci jak koleżanka koleżance, idę do marketu co weekend wydaję na męża i siebie koło 80 funtów. Mam w ch... jedzenia, owoców, warzyw i to dobrej marki. Kochana wyjechałam w sierpniu i mam tu wszystko co dorobiłam się w Polsce w takim krótkim czasie. Poza własnym domem. Taka jest różnica!!!

Grecję czeka 10 albo 20 lat ciekawych lat, kiedy będą stać w miejscu. Najgorsze jest to, że na tą bandę mastodontów z południa zrzuca się cała Europa. Gdyby Polska dostała tyle kasy co oni, uporałaby się z zadłużeniem i byłby wzrost gospodarczy na poziomie 5-10% PKB.

Gość krolowa sniegu 25
dokladnie bylam w wielu miejscach na zachodzie i nigdzie nie ma takiego burdelu jak w PL i takiego nieposzanowania czlowieka przez caly aparat panstwa od lekarza po policjanta. Kazdy tylko czeka zeby czlowieka wydymac. masakra

Gość Melchior Polski
wszyystkie buce są dumne z Poski, na tym polega polskość, że się jest bucem.

Gość OLGA__YYY
Nie takiemu bucowi damy aby nas zapłodnił. Nie będę takiego nasienia chować, 100 razy dam się wyskrobać niż takiego syfa z poglądami za komuny słuchać. Weź koleżanki z kościoła pod rękę i razem wymachujcie krzyżami i pieśnią "My Maryjny....

"...na tą bandę mastodontów z południa zrzuca się cała Europa..." ha, ha, ha :) no i kto tu okazał się cwańszy ? a teraz "mądrzy" polacy zrzucą się na tych "głupich" greków..

Gość Bggggtghhh
Jestes smieszny autorze.