Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anula z Wawy

Czy mój facet jest pedofilem?

Polecane posty

Gość Anula z Wawy

Cześć! Mam 36lat. Od 4lat jestem szczęśliwą mężatką. Ostatnio jednak zaobserwowałam jak mój mąż ogląda sobie zdjęcia młodych dziewczyn na serwisie fotka. On niedawno skończył 40-tkę i nie powinien zawracać sobie nimi głowy. Postanowiłam z nim o tym porozmawiać. Wtedy ze szczerością mi wyznał, że zawsze był ciekawy jak to jest z taką młodą w łóżku, bo jak sam był młody to nie miał okazji sprawdzić, bo był nieśmiały. Moja koleżanka twierdzi, że mój mąż złapał kryzys wieku średniego. Inna koleżanka mówi, że to dlatego, że jak był młody to się nie "wyszumiał" i teraz może mnie zdradzić przy pierwszej lepszej okazji. Boję się, że ona może mieć rację. Ja zaliczyłam kilka związków zanim poznałam swojego mężczyznę. Jedne były bardziej udane inne mniej, ale ostatecznie zdecydowałam się na niego. On z kolei nie był wcześniej zaangażowany z żaden związek (przynajmniej tak twierdzi moja teściowa). Nie wiem jak pomóc mężowi przejść ten trudny okres :(

to zależy jak młode dziewczyny ogląda ,jak nie małe dziewczynki to raczej pedofilem nie jest,chyba każdy facet lubi popatrzeć na ładne ciało a piszesz że Twój mąż ma 40 na karku to wcale mu się nie dziwie .

Gość ice 4 fun
no nie ukrywajmy, masz 36 lat, no młodym wyglądem go nie przyciągniesz :/ poza tym nie powinienem odpisywać na posty kobiety która po rade idzie do teściowej sadzę że wasz związek już potrzebuje terapii skoro kochana sięgasz pod 40 i jesteś poddana pod opinię teściowej a twój facet nie "był" w związkach w młodości tzn że mamusia miała na niego mocny wpływ a teraz też na ciebie współczuje. Jeśli na pewno nadal chcesz z nim być to poszukaj terapeuty rodzinnego. Pozdrawiam

Gość ice 4 fun
wogule kto zadaje takie pytania o 7 rano shit

Gość ice a gdzie
tam masz ze ona sie radzi tesciowej??chyba jeszcze spisz :)

Gość ice 4 fun
ślepaku tu masz"On z kolei nie był wcześniej zaangażowany z żaden związek (przynajmniej tak twierdzi moja teściowa)"

Gość slepak to ty sam jestes!!!!
"kobieta ktora idzie po radę do tesciowej" a "tak przynajmniej twiedzi tesciowa" to dla ciebie to samo?????????????????? niezle :D:D:D

Nie wiem jak pomóc mężowi przejść ten trudny okres -- zaproś córki koleżanek to mu pomożesz , jakie baby są głupie :)

Gość Anula z Wawy
Gagita. Nie rozumiem Twojej rady ... jak to miałoby pomóc?

Gość uuuuuuuuulka
czasu Twój mąż nie cofnie. Jak Cię kocha to nie będzie próbował nowych znajomości. Ale to już zależy od faceta. Dziwię się tylko, że Tobie powiedział, że ciekawią go małolaty. Kiedyś nie było netu i kobiety nie miały takich problemów. Teraz jest dostęp do wszystkiego. A kobieta potem cierpi. Po latach w związku bywa też tak, że zaczyna być nudno. Wtedy ludzie szukają sobie nowych wrażeń. I to nie tylko Ci co mają jednego partnera od początku. Porozmawiaj z nim , może rutyna wkradła się w Wasz związek. Może ma ochotę na coś nowego. Może zmieniłaś się , przytyłaś , nie wiem. Zastanów się nad tym i spróbuj urozmaicić jakoś Wasze życie. Inaczej nie możesz mu pomóc. Chyba nie liczy mąż na Twoje pozwolenia i nowe podboje. Dla niektórych "starszych" facetów kobieta po 30-ce jest stara, byle się dowartościować z jakąś małolatą.

Gość JOOLS
Facet stracił część życia a teraz chce ją odzyskać. Możesz załatwić to na dwa sposoby: 1. ciągać go po poradniach, robić mu pranie mózgu itp. 2. przymknąć oko, albo nawet lepiej .. podsuń mu jakąś galeriankę, żeby zobaczył, że seks ze smarkulą to nic fajnego i mu przejdzie

Gość hansowiec
konsumuj kał JOOLS

Gość OlewkaNaSamca
Daj sobie spokój z dopieszczaniem faceta, który Cię nie szanuje. Na jaką cholerę Ci ktoś, kto nie jest Ci wierny? Postaw sprawę jasno. Jeśli pójdzie w tango z inną, to Ty też pójdziesz z innym i masz temat z głowy. Czasy się zmieniły i nie musisz już skakać dookoła jakiegoś penisa tylko dlatego, że łączy Was nazwisko. Sama zacznij przeglądać fotki facetów i sama zacznij się rozglądać za kimś innym, "bo się nie wyszumiałaś" ;) facet łże Ci w oczy, a Ty przymykasz oko. Albo rób to samo co on, albo wywal go z domu ;) nie wart on splunięcia, kochana.

Gość gość
Widze tylko jedna rozsadna odpowiedz! Reszta go juz rozgrzeszal-.......bo pewnie ma kryzys wieku sredniego!!! Dobre sobie!! I te rady , zmien co, urozmaic, a moze przytylas itd.... Nie do wiary!!!! A on co????? Wiecznie piekny I mlody I tylko ma korzystac z tego ze zona mu bedzie urozmaicac zwiazek I sie starac???? Jak mu nie pasuje, to wylot. Zwykly frajer szuka wymowki do zdrady lub zeby cie na mlodsza wymienic......albo jeszcze lepiej, zeby cie zdradzac za Twoja zgoda. Troche szacunku do siebie drogie panie!!!!! Skonczyly sie czasy ze kobieta musiala pokornie znosic wszystko bo byla uzalezniona od meza. Teraz facet to zaden rarytas!!! Ale glupie Polki czuja sie bezwartosciowe jak nie ma chlopa. Szok!!!

Gość gość
pedofilia jest to fascynacja dzieciakami np matki przeżywają fascynacje dzieciakami, pociąg seksualny nie jest pedofilią.