Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bgutyo

Tylko dla ludzi o silnych nerwach

Polecane posty

Gość bgutyo

Ktoregos dnia ogladalem program na jakims amerykanskim kanale naukowym poznym wieczorem jak pewna kobieta opowiadala ze zostala porwana i przetrzymywana w przyczepie kempingowej. W sasiedzctwie bylo mase domkow jednorodzinnych ogolnie piekne widoki.Nikt z sasiadow nie podejrzewal co sie tam dzieje. Kobieta zostala zwiazana, oprawcy puscili jej nagranie z magnetowidu w ktorym opowiadali co ja czeka i dlaczego ja wybral, co spotkalo inne kobiety. Pzed jej oczami postawili krzyz z ukrzyzowanym chrystusem. Kobiete rozebrali i parzyli pradami elektrycznymi w prysznicu polewali ja wrzotkiem, bili. Kobieta blagala zeby ja wypuscili ze ona ma dzieci i musi sie nimi zajac.Gdy to opowiadala to wrecz plakala. Nie wiem jak to sie zakonczylo bo nie mialem juz sily psychicznej na to patrzec ale chyba policja tam wtargnela.

Gość bgutyo
sa ludzie o ile mozna nazwac ich ludzmi ze sprawia im przyjemnosc gdy sie znecaja nad kims.

Gość zielona laska
U 90% osób które kogoś torturują wiąże się to z doznaną wcześniej krzywdą. Pozostałe 10% które czerpią z tego frajdę to rzeczywiście niewytłumaczalne odchyły

Gość bgutyo
Ja mysle ze osoby ktore sa bite to raczej sa wrazliwe i nie znecaja sie pozniej na kims innym.