Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakłopotana233333

czy są tutaj nauczyciele wf?

Polecane posty

Gość zakłopotana233333

mam pytanie do nauczycieli wf byłabym wdzięczna gdyby ktoś sie odezwał na tego posta.

Gość Nauczyciel w-f u
Słucham :)

Gość zakłopotana233333
mam takie pytanie, czy jak jestem zatrudniona na zastępstwo w szkole od połowy grudnia do czerwca to mam sama zrobić plan wynikowy, budżet godzin czy przejmuje to wszystko po tej pani co odeszła, bo wiem że zawsze kazdy nauczyciel musi taki złozyć i zostać zatwierdzony na początku roku szkolnego wiec i w tym przypadku tez tak jest, wiec powinnam ubiegać sie o te wszystkie materiały, bo ja jestem na zastępstwo

Gość zakłopotana233333
byłabym wdzieczna gdybyś mi wyjaśniła to, ponieważ moja koleżanka po fachu ze mna nie rozmawia, tylko mi okznajmia różne rzeczy, kazała mi to wszystko zrobić, kontrol z kuratorium mam za tydzień a ja jestem w kropce, według mnie ja tego nie powinnam robić tylko otrzymać to wszytsko po tamtej pani bo zaczeła juz realizować swój plan pracy i ja w niego wchodzę, to jest dla mnie chore jak ja mam siedzieć na tym miesiac tylko po to bym miała to dla siebie, i uczyć bez niczego bez zadnego plany bo nikt mi tego nie chce dać jak to wyglada?

Gość zakłopotana233333
jednak nie ma nauczyciele wf nikt mi nie pomoże w tej kwesti.

Gość blablablablaski
nie jestem nauczycielką w-fu, ale zastanawia mnie czy nie możesz zapytać się o to innych koleżanek ze szkoły, przecież jedna tam nie pracuje

Gość zakłopotana233333
nie mam zbytnio sie kogo zapytać, nikogo tam nie znam, a wszyscy sie dobrze znają.... i wszytsko wszyscy wiedza, a ta druga pani wf nic mi nie mwói tylko sama kazuje robic tyko nie wiem po co :( myślałam ze odezwie sie jakiś nauzcyciel który by mi wyjaśnił tą kwestie

Gość bgutyo
Ja mysle zeby sie zapytac w sekretariacie

Gość zakłopotana233333
proszę o pomoc

Gość bgutyo
A nie mozesz sie zapytac dyrektora czy w sekreteriacie?

Gość zakłopotana233333
pujde dzisiaj bo co innego mi zistało, ale myślałam ze jakiś nauczyciel mi to wyjaśni tak jak powinno być.... pomoze w tej kwesti

Gość uuuuuuuuulka
piszesz że jesteś w zastępstwie więc idź do dyrektora i poproś o plany Twojej poprzedniczki, które już zostały zatwierdzone, najwyżej się dowiesz że maszt zrobić to sama i po sprawie. Chyba jakiś zakres obowiązków powinnaś dostać.

Gość zakłopotana233333
o to chodzi ze nic nie dostałam, ucze tak bo ucze co sama przygotuje.... te nauczycielka odeszła w pazdzierniku wiec jakaś prace znimi wykonała i ja mozna powiedziec robie to jeszcze raz.... wszytsko to jest dziwne i popieprzone, nie wiem o co biega tej babce i dlaczego nie chce mi tego dac ale powinna zważywszy na to że mam konrole za tydzien z kuratorium i napewno bedzie potrzebny plan wynikowy poprzedniczki bo jest zatwierdzony nie mój

Gość zakłopotana233333
up

Gość zakłopotana233333
up

Gość dziecko nie przyznawaj się
ze jestes nauczycielką. wstyd przynosisz naszej profesji ; "kontrol", 'pujde" fuuj..... :(

Gość zakłopotana233333
wy zawsze czepiacie się nie tego co trzeba, jak zawsze.... każdy może popełnić błąd ortograficzny, i nie jestem nauczyciele polskiego tylko wf i to nie wyklucza tego że mogę popełniać błędy mam problem a wy jak zawsze czepiacie się nie tego co istotne

Gość dziecko nie przyznawaj się
nie masz racji, nauczycielem się jest taw w ogóle a nie tylko przekazywaczem wiedzy z jednej dziedziny. Nauczyciel uczy cały czas i wszystkiego. To ze uczysz wf nie zwalnia cię z obowiazku stosowania poprawnej polszczyzny. Jeśli tego nie rozumiesz to idx pracować do warzywniaka. Tam twoja sprawność fizyczna tez się przyda a na błędy językowe i może braki w wykształceniu ogólnym nikt nie zwróci uwagi.Broń nas Panie przed nauczycielami ignorantami!!!

Ty nie tylko robisz błędy ortograficzne, ale nie potrafisz pisac (przypuszczam, ze mówić też nie) po polsku. Wolałabym, aby moje dziecko uczyli nauczyciele, którzy znają język ojczysty, nawet jeżeli uczą tylko wf-u. :o