Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyna.d

zyrafka - łazik - jeździk Litte Tikes

Polecane posty

Gość Paseczki czekoladowe z turkuse
ładna

nie wiem :( nie widziałam go "na żywo" :( chciałam kupić coś na roczek dla chłopca tylko za bardzo nie wiem co :( moj Syn miał normalne autko - jeździk - ze schowkiem - fakt ze mega wytrzymałe ale było to daawno temu i z tego co teraz czytałam to autka te są dosc odradzane przez pediatrow/ortopedow itp.

szkoda ze nikt się nie wypowie :( ja jednak zaryzykuje i kupie - mam nadzieje ze kolezance,a raczej jej Synkowi się spodoba - napisze za tydzień..

Ja mam ten jeżdzik jakość jest okej , siedzisko ejst regukowane mój roczniak sięga podłoża . Była u nas 3 latka i tez na tym jeździła i bardzo jej sie podobało i było jej wygodnie:) Polecam w 100 % jedyna wada to naklejki ktore sie nakleja jako łaty ale mój to poodrywał zostały 2 heh ale pozatym nie ma sie do czego przyczepic

witam. osobiscie odradzam tego typu jezdziki, a zamiast nich dla chlopca polecam cos takiego http://allegro.pl/little-tikes-jezdzik-grand-coupe-pileczka-gratis-i2047662933.html moj synek ma w sumie 3 jezdziki, z tego dwa podobne do tego z zyrafa, a trzeci taki jak w linku przeze mnie podanym, te mniejsze poszly szybko w odstawke, a tym duzym samochodem bawi sie caly czas od ponad 2 lat, wg mnie lepiej dolozyc troche pieniedzy i kupic dziecku zabawke ktora bedzie sie dluzej bawil (syn znajomej eksploatowal ten samochodzik do 6 roku zycia) fajne jest to ze on uczy koordynacji ruchow, mimo, ze ma naped nozny moj syn smiga nim jak blyskawica :-D, ma bagaznik, stacyjke, bak i chyba najwazniejsze jest mega stabilny i nawet jak dziecko wdrapie sie i stanie z tylu na bagaznik samochod nie przewroci sie,a i jeszcze jedno jest wykonany z bardzo dobrych porzadnych materialow, to nie zadna cienka plastikowa tandeta tylko porzadne solidne auto

u nas to auto domowe,a syn zaczal nim jezdzic duzo wczesniej niz to sugeruje producent fakt, ze ma sie gdzie rozpedzic, bo ma pokoj 5x6 m, ale jak mieszkalismy w bloku tez dawal sobie rade manewrujac miedzy pokojami :-) pozdrawiam i zycze udanych zakupow 🖐️

No ja też mam duże meiszkanie ale już widzę te ściany obite heh planuje na przyszły rok takie albo na akumulator ;)