Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olenka26666

Dziewczyny polykacie czy wypluwacie?

Polecane posty

Ja osobiście nie mam nic przeciwko żeby facet kończył w ustach ponieewaz uwielbiam to czuje wtedy ze jest mu dobrze ale z tego co wiem to dużo dziewczyn woli finish swojego partnera w inny sposób dlaczego? Nie smakuje czy nie lubicie?

Gość zdechniety ptak
łyknie nie jest trendii 😴

Gość mnbmnb
Na tym filmie wypluwają .. I mysle ze jest całkiem niezły . Nie wszystkie wypluwają zdaje sie że trzy połknęły obejrzyj sobie tą laske w 3 00 ( w trzeciej minucie ) w białej bluzie . Połknęła całą zawartośc .

Gość Markov
Ta w 3 00 to niezła aparatka .

polykamy dobrze robi na cere krosty nie wyskakuja,buahhaha NAIWNA JESTES I GLUPIA; WSZYSTKIE O TYM GADAJA ALE NIE ROBI ZADNA; ALE LYKAJ CIZIOO ZA DYCHE; NIECHC IE SZAMCI TWOJ FACET!!! TYLKO NA TYLE ZASLUZYLAS!! DNO SPLECZNE JESTES; jak nmi nie wierzysz spytaj sie swojej matki co ci na to odpowie

Gość Kasia mała
Ja bym nie mogła połknąć spermy palacza .

Najważniejsza jest różnorodność - połknij raz, ale następnym razem pozwól aby sperma wypłynęła Ci z ust i spłynęła po policzku. Jeżeli robisz coś caly czas, nawet jak jest to najbardziej podniecającą rzeczą, to prędzej, czy później spowszednieje.

Gość do jannifer78
Sama jesteś zeszmacone dno społeczne, zawistna zgożkniała z pajęczyną między nogami. Kto wymyśla tak durne teorie że oral z finishem w ustachto zeszmacenie kobiety, jakieś kretynki chyba. Dziwne że moja Pani połyka bo lubi i wie że ja też tak lubie, za to jestem jej wzięczny, spełniam jej każde zachcianki i fantazje,

Współczuje, że miałaś "przyjemnosć" zrobić to z facetami, ktorych brzydzą oni sami. Ja czasmi lubię całować się namiętnie z kobietą, wiedząc, że jej usta pełne są mojego nasienia. To niesamowicie podniecające...

Gość Gregors
Dla mnie lody na tym filmiku są mechaniczne . Wszystkie robią to podobnie . Zadna nie trzyma faceta za jądra czy posladki gdy ma członka w ustach . Zapominają o pieszczeniu okolic . To nie są dobrze zrobione lody .

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jak to już ktoś wyżej napisał - najlepiej jak jest różnie. Raz pokorne połknięcie, raz wypływa z półotwartych ust, ze śliną i cieknie na cycki i brzuch. Można wtedy rozsmarować po twarzy, cyckach i całym ciele. trochę czasu przetrzymać, nie dać się umyć. Przy okazji b. dobrze działa na cerę.

Gość do oleńki
niczym sie nie przejmuj, tak trzymaj, jesteś prawdziwym skarbem

Gość napalonanapalona
ja połykam zawsze uwielbiam ten smak

Gość adas gejus
jestem facetem ale sperme polykam jak robie loda:)

jak mój chłopak chce skończyć w ustach to zawsze połykam, nigdy bym nie wypluła tej ambrozji! :p

Gość napalonanapalona
tak ja też uwielbiam spermę moje kochanego

Gość doopa doopa
tak pewnie wszystkie połykacie tutaj ciekawe czy w realu też :D

Gość i co z tego he?
fuj, jak czuje zapach spermy to mnie cof, brzydze sie do buzi , normlanie nie moge tego zapachu zniesc i cieploty , ale tak to ok, jestem dobra w lozku, wyuzdana jak trzeba, lubie ostro, spust na piersi itp ale nie w usta, zreszta maz nie ma takiej potrzeby

Gość Jagodka666
rowniez polykam i nie wyobrazam sobie inaczej

Gość brunecik....
jagodka a lubisz vyc troche wymazana seprma? ja uwielbiam jak dziewczyna ma na ustach i jej skapuje....

hahah calkiem niezly filmik on jest tragiczny a w szczegulnosci ten facet na koncu w zyciu nie slyszalem takich dzwiekow hahah myslalem ze padne ze smiechu masakra jeszcze na dodatek byl w skarpetkach z kad ty takie filmiki biezesz masakra