Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olenka26666

Dziewczyny polykacie czy wypluwacie?

Polecane posty

Czasami połknąć wręcz trzeba - szczególnie, gdy robi to się w jakimś miejscu bardziej publicznym i nie wypada zostawić śladów (zwłaszcza na sukience).

Nie wyobrażam sobie inaczej jak się kocha partnera to i sam smak i zapach jest cudowny naprawdę ja sobie nie wyobrażam A wam kobietki jak facet lize cipeczke to chyba nie narzeka na smak ze mu się usta kleja od waszych soczkow albo ze mu nie ładnie pachnie z waszej muszelki bo są rożne kobiety i maja rożne ph pochwy czasami bez zapachu a czasami się zdążą ze naprawdę gryzie w w nosek ale oni to uwielbiają robić i nie przeszkadza im zapach i smak zreszta myśle ze z miłości smakuje o wiele lepiej ich nadzienie bo wiadomo jak się z kimś bzykasz z doskoku to nie zawsze masz ochotę jeszcze spijac jego zawartość ;;))

Gość do Intryganta
wasze muszelki podczas minetki wydzielają takie feromony że krew gotuje nam się w żyłach a sperma w jądrach, pozdrawiam

Gość miało być
do olenki

Najwazniejsze, zeby nie okazac, ze Wam nie smakuje. Czy polkniecie, czy wyplujecie nie ma znaczenia - wazne, zeby byla roznorodnosc i zeby nie pokazac, ze sie tym brzydzicie.

Pewnie ze tak mimo wszystko ja uwielbiam wszystko co ze sperma związane nie mam za hamowania żadnego na sama myśl mam ochotę obciagnac mężowi aż się mokra robię masakra ...;;;)))

Gość SzokKo
Tylko pozazdroscic wybrankowi :p

Gość Lucy16
hej wam, ja połykam murzynom i bialym z duzymi ptakami,innym rzadko polykam

Gość Pora
Ja zbieram i robie konfitury na zime