Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gankagostowiak

czy 76 stron teoretycznej części pracy magisterskiej to za dużo?

Polecane posty

Gość gankagostowiak

tak się zastanawiam, mam do napisania jeszcze praktyczny rozdział pracy i nie wiem czy tego nie będzie za dużo??praca z ekonomii

Zależy, praca powinna być proporcjonalna. Nie martw się, promotor Cię poprowadzi. A przynajmniej będziesz miała z czego ścinać.

Gość Jabardzo
Zdecydowanie za dużo. Część teoretyczna mojej pracy miała ok 40 stron, a i tak promotor trochę marudził że za duża. Ogólnie praca powinna mieć około 90-100 stron.

ale skąd my na kafe mamy to wiedziec? idz do dziekanatu i zapytaj o ograniczenia - albo niech promotor ci powie... na kazdej normalnej uczelni tak jest - sa kryteria dotyczące ilości stron !

To zależy czy dobrze sie Ciebie czyta i czy piszesz interesująco i na temat. No i oczywiście od gustu promotora :)

Gość nie wiesz nie wiesz
Ja to jakoś na początku to mniej więcej rozplanowałam i ucinałam skracałam jak widziałam, że np. już których podrozdział mi się za bardzo rozciągał. Zależy ile Ci wyjdzie tej praktycznej części, bo jak dużo mniej to nie będzie dobrze. Widziałam różnej długości prace więc nie wiem. Jak zanosi się na ok 120 stron to ok.

Nie wiem, różnie bywa na uczelniach. Moja cała praca mgr miała w sumie 101 stron. A Wymóg był 80-90 stron merytorycznych