Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bella ...

Tym razem na temat tescia - czy mialam rację?

Polecane posty

Gość malwina i darek 125424
Ja niestety miałam już tą wątpliwą przyjemność wymiany poglądów z Bellą. Skrytykowała mnie twierdząc,że jestem nieodpowiedzialnym potworem i jakąś idiotką,bo postanowiłam,że odbiorę męża ze szpitala i wezmę ze sobą dziecko. A po tym jak szczęśliwie dojechałam na miejsce to ta Piękna Osoba życzyła choroby mojemu dziecku! Tak Bella najgorzej jak swój swego nie poznaje-to Ty jesteś egoistką i Twoje postępowanie nie jest pokierowane dobrem dzieci,a Twoim egoizmem i wrednością,bo niby jak dbałaś o dobro swoich dzieci życząc mojemu choroby? Ja mimo wszystko życzę szczerze Twoim dzieciom dużo zdrowia. Tak mi oferowałaś pomoc,potem tej hej belli naobiecywałaś i co? Nie dotrzymujesz danego słowa. Chcąc wymagać od innych najpierw daj coś od siebie.

Gość no popatrz
Bella dziwne z tego co pamietam udzielałas sie na topikach dotyczących obłudy katolików i krytykowałas ludzie, którzy wybieraja sobie przykazania, wedlug ktorych postepuja. A Ty co robisz hipokrytko? Gardzisz bliznim czy aptekarka czy tesc. Jestes jak te stare mohery lataja jak na sranie do kosciola a nienawiscia zieja az gorąco. pozdro

Gość lady marion III
hm... tak sobie myślę, po wypowiedziach sądząc, że ta Bell ma sporo wrogów na kafe... a ci, co się dobrze o niej wyrażali, to chyba nie mieli przyjemności wcześniej jej poznać

Gość wariota
Według mnie zachowałas sie chamsko....Wcale sie nie dziwie, ze obydwaj panowie pogniewali sie na ciebie.AAAAAA..jeszcze jedno-jestes przewrazliwiona na punkcie dzieci.

Gość ty ale serio????????
Bella Ty naprawdę życzyłaś czyjemuś dziecku choroby? to się nie dziwię,że te twoje dzieci chorują. to się nazywa karma. to co dajesz i robisz to do ciebie wraca. szkoda tylko dzieci,bo nie są niczemu winne. Ale życzyłaś źle dziecku to sprawiedliwość dosięgnęła twoje dzieci.

Gość wklejcie posta
A może ktoś dać linka do posta tej malwiny i darka?

Gość upperek
Podbiłam tamten temat, jakby ktoś szukał to z wyszukiwarki trzeba wpisać podróż z noworodkiem czy jechać z nim do taty. nie dam linka bo z komórki piszę i nie mam możliwości zaznaczać i kopiować.

Oczywscie Malwinka wyjęła moje swlowa z kontekstu. Bo nie zyczylam choroby dzieckku po tej podrozya jedynie wyrazilam zyczenie aby tej podrozy nie odchorowalo, co wydaje mi sie jesli czyta sie ze zrozumieniem dosc jasną roznica. Nie zyczylam zle nigdy zadnemu dziecku !!! Jesli ktos chce mnie namierzac - bardzo proszę, jakos nie widze powodu do ukrywania sie. Nikogo nie zabilam, ani nie okradlam i nie mam sie czego wstydzic. Ktos musialby bardzo wnikliwie sledzic moje wpisy by cos z nich wyedukowac, a skoro juz jedna Malwinka doszukala sie niescislosci w moi zyciorysie wiec nie wydaje mi sie aby poszlaki byly takie oczywiste :) Powodzenia

to jest cytat mojej wypowiedzi "Tez sie cieszę ze droga TAM była w porzadku, oby Z POWROTEM było jeszcze lepiej i oby dzidzius nie odchorował tych rewelacji." Nie widze tam zadnej zlosliwosci, ani poboznych zyczen. Wiec Malwinko chyba nalezy sie sprostowanie !!!

Może Ty nie widzisz, ale ja przeczytałam to dopiero co i jedno mi się nasunęło do głowy. Twoja cicha nadzieja, żeby za wszelką cenę wyszło na Twoje i podkreślanie dużymi literami, że jeszcze nie wszystko za autorką i żeby się tak nie cieszyła, bo jeszcze i tak wyjdzie na Twoje, pani wszechwiedząca rządzicielko.

Czy wy wszędzie węszycie podstęp? Wczesniej pisalam o moich obawach przed podobnym wyjazdem a pozniej napisalam dziewczynie ze zycze dziecku zdrowia bo mam obawy czy sie nie rozchoruje. No juz nie robcie ze mnie takiej wiedzmy. Dziecku nigdy zle nie zyczylam i nie zycze a ze macie skrzywione spojrzenie na rzeczywistosc.

Rzeczywiście, w porównaniu do rzeczywistości, w tym temacie wypadłaś dość miło. Ale zrobiłaś się cierpka, jak tylko autorka nie posłuchała Twoich rad. I nie robimy z Ciebie wiedźmy, Ty jesteś kimś dużo gorszym, nikt niczego nie musi z Ciebie robić. Zachowujesz się w życiu jak dziecko nieświadome, że bawi się niebezpiecznymi zabawkami. Niszczysz ludziom życie przez własne widzi mi się. Zauważyłaś, że mój nick jest nowy? Nie proś się tak o namierzenie i demaskację, bo możesz tego bardzo szybko pożałować.

Gość upperek
A ja widzę. to było napisane złośliwie. I nie tylko autorka tamtego tematu to zauważyła. a z tego,że nie pomogłaś choć obiecałaś się nie tłumaczysz? ach pewnie miałaś dużo pracy..:) no tak dużo że na kafe miałaś czas. dzięki za wklejenie linka. a z tym oby dziecko nie odchorowało to tak jak z zakamuflowanymi groźbami typu jak będziesz przechodzić przez ulicę to niech Cię nie potrąci samochód. wyjęte z kontekstu nie brzmi źle,ale jak przeczytać całość to wiadomo o co ci chodziło.

ojjj Bella miałam okazje czytać kilka twoich postów:O zawsze jak coś nie idzie po twojej mysli, ktoś zrobi nie tak jak doradziłaś, to jedziesz po nim że jest mało inteligentny, nieodpowiedzialny etc. moralność Pani Dulskiej :O jesteś wredna. Na topiku o podróży z dzieckiem też naobiecywałaś pomoc przy rezerwacji pokoju i co??? Masakra! jakby autorka liczyła na twoją pomoc to by z tym dzieckiem w aucie spała :O nie obiecuj kobieto i nie życz innym co tobie nie miłe. I pamiętaj zła karma wraca! lepiej śmiechować niż chorować! :D

Gość alez sie ciesze
ze nie mam w swoim najblizszym otoczeniu zadnej baby podobnej do belli :O Rany boga! co za jadowie, chamskie, egoistyczne babsko.

Gość upperek
Pewnie tak. ale po co jeszcze oferowała pomoc tej drugiej dziewczynie? a potem właśnie olała? no chyba,że napisała po nickiem sianożety :D he he. Ja życzę szczerze,aby Twoje dziecko nie miało powikłań po ospie ani żeby nigdy nie musiało przez Ciebie cierpieć. i to tak szczerze z serca.

Gość dajcie posta
Przeczytałam! I wiecie co? Też uważam,że była to ukryta złośliwość. Tym bardziej,że wcześniej poddawała w wątpliwość uczciwość autorki i była pewna,że oszuka co do przebiegu wyprawy. Pozwoliła sobie na kilka takich złośliwości.

Gość 3ekrjhfrep1;2loekngt
Ja pierdykam ale Ty autorko jesteś porąbana. Twoja mama kjak przychodzi to wszystko ok ???? A po drugie ; czemu sama mu nie powiedziałaś tylko kazałaś mężowi i szwagierce przekazywać :O

Gość do belli
ty jestes katoliczka?podpierdalaczka-katoliczka.to pasuje do siebie:)

Gość upperek
I zobaczcie w jakim tonie się odnosi wobec autorki tamtego tematu Malwinka sobie wymyśliła, wyrwała z kontekstu, Malwinka dopatrzyła się. Jad kapie,a nawet się leje... A dlaczego? Bo dziewczyna wykazała się zdolnością czytania ze zrozumieniem. Najpierw Bella pisała,że pracowała w hotelu a na drugi dzień,że pracuje.

Gość Anielinka_
Takie jak Bella-forumowe,wirtualne krzykaczki to w prawdziwym zyciu najczescie sfrustrowane niescześnice-zahukane, bojace sie wyrazic woje zdanie... watpie w te jej historyjki,na maksa naciagane sa i tyle:O podejrzewam,ze ani oa nie pracuje, ani zadnych znajomosci nie ma-ot niezbyt inteligentna frustratka, ktora musi dac ujscie swojemu jadowi:) skonczcie dyskusje z tym zerem bo szkoda czasu i nerwow:) ps. bella,moze jakis fitness-poskaczesz troche i łepetynie ci sie nieco rozjasni i uspokoi:D aha i przestan czytac fakt i temu podobne odmozdzajace gazetki-twoje historie sa rodem jak ze stron tych szmatławców:D haha:D

Gość dajcie posta
No mam nadzieję,że ta historia o dziewczynie z apteki była wymyślona! bo przecież jak nie miała recepty to nie wolno było jej wydać leku na receptę na podstawie smsa!!! to ja sobie zapiszę numer męża jako profesora doktora habilitowanego i niech mi napisze,że mam kupić morfinę i lecę niech mi dadzą w aptece! to by było złamanie prawa gdyby aptekarz wydał na coś takiego lek! więc za co zwalniać tą dziewczynę i jaki jad w moim mieście pracy już nie znajdzie! to bella ma SWOJE MIASTO!

Gość krnąbrna Kryspina
noo i Bella ucichła, chyba jednak ma cos na sumieniu. Szkoda tylko tych ludzi którzy mają z tym wrednym babskiem do czynienia :O

Gość do Belli to piszę
Nie miałaś racji, co więcej przesadziłaś i to mocno. A teraz,żeby się wybielić i wyjść na poczciwą matkę polkę oczerniasz teścia i wymyślasz kłamstwa. Skoro tak się boisz bakterii, to sama powinnaś przenieść się do tego hotelu,żeby nie przynosić bakterii do domu. Owszem widzę winę teścia-powinien dzwonić i się umawiać,ale mimo to mogłaś mu zwrócić uwagę w sposób dorosły,czyli kulturalny. Zamiast tego zachowałaś się jak głupia smarkula.

Jestem, jestem -- nie uciekam przed krytyką ale ja juz wyczerpałam temat wiec nie mam zamiaru juz dalej ciagnąc tej dyskusji :) Cokolwiek nie napisalabym, za chwile znjadą sie kolejne osoby rzucajace kamien tak jakby cała kafe miała aureole nad głową. Mysle ze dzięki mnie czujecie sie lepsze ale to jest złudzenie. Czytam wasze wypowiedzi na roznych wątkach i niestety ta aureola nad waszymi glowami w innych tematach z hukiem spadaz waszych poboznych głowek, wiec najpierw przyjrzyjcie sie sobie. Milego dnia

Gość kwiat tamaryszku
Bella jak dla mnie jestes moralnym karłem, podobie jak pisujace tu jagoda 369 i saleminka i pare innych wariatek...identycznie zalosny poziom:O szambo:O

Gość do autorki tego postu...
jestem w szoku.Skad sie biora tacy ludzie jak ty? Twoja matka nie podtapiala cie przypadkiem podczas kapieli?Moze bila cie po glowie? Cos z toba nie tak.Jak widzisz zauwazylo to wiele osob.Moze zastanow sie gleboko nad soba.To nie boli,wystarczy tylko przemyslec co w zyciu robi sie dobrze a co zle. Moze wejdziesz jeszcze na ta wlasciwa droge.

Nie zachowuj się jak dziecko. Ja jestem złą, ale inni to dopiero! :D Proszę Cię. Temat nie dotyczy całej kafeterii i tego czy ma ona aureole czy nie, ale Ciebie i Twojego pseudo problemu. Więc tez Ty jesteś oceniania. Jak nie możesz tego znieść, to trzeba się było nie udzielać.