Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenkaaa1345atga

Kochałam sie w sylwestra bez prezerwatywy kiedy test?

Polecane posty

Gość Olenkaaa1345atga

Kochałam sie w sylwka bez zadnego zabezpieczenia. chlopak spuscil sie we mnie podczas stosunku dostalam miesiaczke. kiedy mam zrobic test zeby byl w 100% pewny? moj cykl trwa ok 31 dni. prosze o szybka odpowiedz

Nie napisałaś w którym dniu cyklu był stosunek.I jeśli dobrze zrozumiałam,to po tym zajściu dostałaś miesiączkę?Jeśli tak,to nie wiem po co to pytanie...

Nie po dostała miesiączkę tylko uprawiała seks podczas miesiączki. Test najwcześniej 14 dni po stosunku.

Gość Anulkaaaaaaggg
są już testy które wykrywają ciąże po 6 dniach od zapłodnienia. ja również w sylwestra uprawiałam sex bez zabezpieczenia po okresie - sam mi pow że mu się umsknęło. Zrobiłam test dwa dni temu i dzidzi nie ma...

6 dni od zapłodnienia to nie to samo co 6 dni od stosunku, do zapłodnienia nie dochodzi tego samego dnia kiedy był stosunek, poza tym hormon hcg który wykrywa test ciążowy pojawia sie w organizmie dopiero po zagnieżdżeniu się zapłodnionej komórki w macicy, a od stosunku do zagnieżdżenia mija 6-8 dni + kilka dni aby poziom hcg był na tyle wysoki aby wykrył go test to daje nam MINIMUM 14 dni jakie należy odczekać aby wykonać test ciążowy

"są już testy które wykrywają ciąże po 6 dniach od zapłodnienia." Od zagnieżdżenia się zarodka raczej, a nie od zapłodnienia. 😴 Po 6 dniach od zapłodnienia jeszcze się zarodek nie zagnieździł. 😴

a więc Anulkaaaaggg - zrobiłaś test 2 dni temu więc 10 stycznia, 10 dni po stosunku czyli jeszcze za wcześnie, być może jesteś w bardzo wczesnej ciąży ale test jeszcze tego nie wykrył, lepiej powtórz za pare dni

Gość Olenkaaa1345atga
Chodzi o to ze 28 grudnia mialam dostac okres. 1 stycznia kochalam sie z moim facetem bez zadnego zabezpieczenia skonczyl we mnie i jak wyjal zobaczyl ze krwawie . wiec podczas stosunku dostalam okres . 2 dni po terminie. kiedy ten test i czy jest duze prawdopodobienstwo ciazy

Jeżeli to był normalny okres to prawdopodobieństwo zerowe. A test jak to usilnie próbujemy z Moniak przekazać 14 dni po stosunku najwcześniej.

Gość Olenkaaa1345atga
tak normalny. dziekuje za odpowiedz :)

Gość anusiaaaaaa
kobieto, masz wgl wyliczone dni płodne i nie płodne ? ja piernicze jak mozna takie glupstwa robic, nie znajac swojego organizmu... w kazdym badz razie z tego co piszesz to nie ma szans zebys była w ciazy ... ale na przyszłosc radze Ci uważac...

Gość Olenkaaa1345atga
Tak tak wiem. ponioslo nas niestety... bylismy po alkoholu i tak jakos wyszlo. dzieki za odpowiedzi troche sie uspokoilam .