Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wkurzonaaa

Nie moge 18letniej corce! Bedzie miala sprawe w sadzie!

Polecane posty

Gość jestem wkurzonaaa

W 2009 zalogowala sie na stronie pobieraczek. Jeszcze sie uczy, jest na naszym utrzymaniu i wczoraj przychodzi pismo ze trzeba placic prawie 100 zlotych, nie wytrzymalam i zrobilam jej awanture, uderzylam ja w twarz.

100 zl -nie majatek. Wytlumaczyc powinnas , ze jesli sie powtorzy taka sytuacja , zablokujesz jej kieszonkowe .

Gość maras123
kobieto zle zrobilas, poczytaj na temat pobieraczka w sieci, pelno ludzi w ten sposob okradaja

Tyle o tym było głośno nawet nie dałaś się dziewczynie wytłumaczyć . Dam ci 100 jak się teraz sama pieprzniesz w twarz głupia babo jakim prawem kogoś bijesz !!!!!

Gość hejjj dziewczynyyy
ja tez dalam sie naciagnac

Gość fcbvc
sprawe w sadzie o 100 zł? przyjdzie nakaz zapłaty, sadu to wy nie zoabczycie. zreszta frajerzy tylko by zapłacili

Gość aguśka;)
jedyne co usprawiedliwia córke to z tego co słyszałam te koszty są ukryte w regulaminie tej strony a na głównej pisze że strona jest za darmo a w dzisiejszych czasach mało kto czyta regulamin i w końcu znaleźli się ludzie którzy to wykorzystują córka na pewno nie zrobiła tego celowo dużo ludzi już tak nacieli . Lepiej porozmawiaj z córką i znajdzcie jakieś rozwiązanie z tej sytuacji . Za chwile może się okazać że ty logując się na jakąś strone a nie przeczytając wcześniej regulaminu ze zrozumieniem też dostaaniesz wezwanie do zapłaty

Gość hejjj dziewczynyyy
zle potraktowalas corke, uwierz ze tam nigdzie nie pisze o tym ze trzeba placic 94zl, ja tez dalam sie nabrac w 2009 roku i do dzis nie zaplacilam, nic wam nie zrobia bo ta strona jest nie legalna, zreszta poczytaj o nich w necie