Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem wkurzonaaa

Pewnie uznacie ze jestem zla matka ale nie dam corce pieniedzy na dlug!

Polecane posty

Gość jestem wkurzonaaa

Nie moge 18letniej corce! Bedzie miala sprawe w sadzie! W 2009 zalogowala sie na stronie pobieraczek. Jeszcze sie uczy, jest na naszym utrzymaniu i wczoraj przychodzi pismo ze trzeba placic prawie 100 zlotych, nie wytrzymalam i zrobilam jej awanture, uderzylam ja w twarz.

faajnie trzasnij ją jeszcze ze dwa razy :o świetne masz metody wychowawcze ja bym córce dała te pieniądze zeby spłaciła dług i kazała je odpracowac, zeby poznała wartosc pieniądza. powiedzmy.. jakis okres czasu miałaby wykonywac jakies obowiazki, które na codzien do niej nie należą

Gość absolutnie nie płaccie tego
długu! Nie przejmuj się tym co tam piszą. Podpis pewnie skanowany, oni tak straszą, nie ma sensu z tego powodu robic awantury.

Gość huhihitt
Oczywiście Ty Autorko nigdy nie popełniłaś żadnego błędu, powinnaś wydać książkę na ten temat w takim razie. Wzbudziłaś w swoim dziecku ogromne zaufanie, skoro 100 zł to jest tak ogromny problem, że trzeba użyć przemocy, to ciekawe, co się stanie, jak będzie miała poważniejszy problem. Zrzucisz ją ze schodów?? Dobrze, że chociaż masz świadomość, że jesteś złą matką...

Gość hbksdbcj,sbc,jsdb
pismo gdzie przyszlo? na maila? bo jak tak, to oni kopiuja jakiekolwiek ustawy, strasza itp. wez sobie w googlach wpisz, ze mieli sprawe w sadzie przez to, ze oszukiwali ludzi i wyciagali kase. poza tym ta strona powinna byc juz daaawno zamknieta, ale widocznie pan wlasciciel tego nie zrobil. sama kiedys tam zalogowalam sie i dostawalam z ich strony pogrozki i do tej pory nic nie zrobili. poza tym dzialaja z pewnymi rzeczami nielegalnie.

z tym pobieraczkiem była jakaś afera - poszukaj na necie, bo zdaje się naciągają ludzi, możliwe, że córka wcale nie będzie musiała płacić... a jeśli to jak radził ktoś powyzej - lepeij zapłacić i kazać odpracowac - nie wiem, czy po takiej sprawie pozostają slady w papierach, ale może się to kiedyś odezwać

Gość jestem wkurzonaaa
Pismo znalazłam w skrzynce na listy, na jej nazwisko.

Gość głupie jaja
co to jest ten pobieraczek?

Gość zly wilczur
Za 100 zl uderzylas ja w twarz? Ciekawe co bys zrobila gdybys sie dowiedziala, ze ma do zaplaty 500 zl. Siekiere juz ostrzysz w razie czego?