Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxmmm

Czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość xxxmmm

Witam wszytskich. mam pytanie na temat ciazy. opowiem moja hostorie, poronilam 5 mies temu, 9tc. w listopadzie okres dostalam 21, w grudniu 14, (cykl nie regularny przez jeden miesiac)teraz powinnam juz miec okres, a nie dostalam. Dodam ze dopiero w tym cyklu odczuwam nabrzmialosc piersi i bol podbrzusza jak przed okresem, i mam strasznie dziwny posmak w ustach. Dodam ze jak poronilam to przed miesiaczka nie mialam zadnych ale to zadnych objawow ze ona przyjdzie, dopiero teraz, od jakiegos tygodnia mam nabrzmiale piersi i sporadycznie boli mnie brzuch, ehh i ciaggle ten posmakk w ustach. Co myslicie, moge byc w ciazy ??

Gość xxxmmm
nie chodzi mi o to, tylko o to czy moje objawy wskazuja na to ze moge zostac mama. bo przeciez wczesniej zadych objawow przed miesiaczka nie mialam i to jest pierwszy taki cykl gdy czuje bol w podbrzuszu i mam nabrzmiale piersi..

Ja powiedziałem - czemu nie? Czyli, innymi słowy - owszem, możesz...ale nie musisz. Ale możesz.

Gość MelisQa
W jednej ciąży możesz mieć objawy w innych nie. Nie ma reguły.

Gość xxxmmm
ale nie wydaje wam sie ze to troche dziwne ze maam te objawy ktorych wczesniej nie mialam, ze mozliwe ze zaciazylam :)) . chce kupic test ale boje sie ze sie zawwiode... :(

Gość MelisQa
Skoro przy jednej ciąży można mieć objawy a przy innych nie, to nie - nie wydaje mi się to dziwne.

Gość kejsi
a ja mam pytanie dotyczace owulacj, mam regularne cykle 28 dniowe, czy owulacja moze u mnie wystapic zaraz po okresie . Ostatnio zauwazylam swiezo po miesiaczce z 2 dni sluz plodny .

Gość xxxmmm
melisqa przeczytaj o co pisalam wyzej.. ^^

Powiem w ten sposób - śmiało idź do lekarza. Masz powód, gdyż wątpliwości są uzasadnione.