Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chinchillanera

buractwo ludzi bogatych

Polecane posty

Gość chinchillanera
Anouk - przepraszam. Osoba chyba powyżej mi coś takiego napisala, źle spojrzałam, przesunęla mi się wtedy strona. Ogromnie przepraszam

Gość DruidMorales
Jako kobieta masz większe powodzenie u facetów, bo kto by chciał nadętą urzędniczkę?

OK :) Często takie zachowanie, o jakim piszesz, ma rekompensować innym własne braki. Nie przejmuj się tym.

Gość monicaaaaaa
DruidMorales- przesadzasz . nadętej może y nie chciał ,ale są też całkiem atrakcyjne urzędniczki wiec nie patrz po pozorach

Gość monicaaaaaa
może BY nie chciał

Gość Wild Boar
Nie cierpię biurw A już nadętych biurw nienawidzę !!!

Gość monicaaaaaa
a ja nie mam powodu ,zeby nie lubić biur bo choc wyda sie może wam to dziwne nigdy nie bylam tam źle potraktowana a szczególnie w bankach jak ide po cokolwiek nie tylko jeśli im sie cos oplaca też wszyscy są mili

Gość monicaaaaaa
:) jest chętny na moja urzędnicza piczkę ? :classic_cool:

A gdzie Ty widziałaś bogatą urzędniczkę :D:D:D:D Chyba,że z bogatym mężem. Miej to w d.. i tyle.

Gość monicaaaaaa
spadaj prowokatorze. uprzedzajac pytania nie jestem urzedniczka ,ale nie miałabym chyba nic przeciwko

Gość monicaaaaaa
no właśnie tez nie słyszałam o bogatych urzedniczkach..

chinchillanera masz rację , zauważyłam jeszcze że najbardziej wysoko noszą głowę ludzie którzy nie wiele odstają od innych przykład faceta który mieszka jak ja w blokowisku , ale ma nowy samochód , on się wyraża """ my ludzie bogaci """ serio :)

Gość chinchillanera
oj różnie bywa. W urzędach często na co drugich drzwiach powtarza się to samo nazwisko. Urzędy, uczelni i inne duże instytucje często okupowane są przez całe rodziny. Temat taki , żeby zachęcić do czytania i tyle. Nie wrzucam wszystkich do jednego wora. Ciekawa byłam tylko spostrzeżeń innych ludzi

Gość kokieta za lada
To prawda że ekspedientki w sklepach są przeważnie źle traktowane a przynajmniej x tzw nutka ironii .Dla takiej paniki w płaszczu flauszowym i starej powycieranej garsonce to gatunek podludzi ,i wcale nie zastanawia się czy to wlascociel.Dzisiaj ekspedientki i właściciele sklepów to przeważnie ludzie wyksztalceni.Bo nie dla wszystkich są miejsca pracy w biurach i nie każdy tam chce pracować .Wszystkie zawody są potrzebne .

Gość chinchillanera
mimirogers - hehe.....dobre:) też takich znam:)

Gość chinchillanera
kobieta za ladą - zgadzam się z tym. Pracowałam w biurach, w urzędzie, w szkole, ale najbardziej cenię sobie niezależność.

Gość kokieta za lada
I dodam jeszcze ze smutkiem iż ponizanie innych staję si naszą cechą narodową.

Gość chinchillanera
widać to zwłaszcza na kafe..

Gość Wild Boar
Proszę nie mylić pracowników biurowych z urzędnikami, którzy mają u mnie miano biurw i biurwysynów :D I tych właśnie szczególnie nie znoszę :D

Gość chinchillanera
zgadzam się, nie można wszystkich zaszufladkować. trzeba mieć dystans do wszystkiego a zwłaszcza do swojej osoby, jednak wielu nie wie co to znaczy

Gość chinchillanera
Po obejrzeniu kolejnego odcinka anime "Czarodziejka z księżyca", przebrana w kostium szturmowca z "Gwiezdnych Wojen", pogwizdując Marsyliankę, przemykam chyłkiem bocznymi uliczkami podążając uparcie z sercem pełnym radosnej niepewności i oczekiwania do garażu pana Władysława zwanego w pewnych kręgach człowiekem - herbatnikiem, celem poddania się zabiegowi liposukcji przy użyciu odkurzacza marki Zelmer z regulowaną siłą ssania :classic_cool:))

Gość Wild Boar
Pracowałem jako firma zewnętrzna na terenie wielkiego zakładu pracy obsługując klientów tejże firmy. Przychodził do mnie sam prezes zarządu z zarobkami powyżej 100 tys miesięcznie i zachowywał się normalnie jak zwykły klient. Niektórzy zaś z kadry kierowniczej niższego szczebla tak mieli zryte berety, że z niesamowitym oburzeniem reagowali jak prosiłem o nazwisko :D Było to, to jak?, pan mnie nie zna ????? :D Nauczeni i zepsuci przez czapkowanie i wazeliniarstwo szarych pracowników !

Gość takie tam duperele
Ludzie bywają różni, jedni wredni, inni mili, niezależnie od stanu posiadania. Tych wrednych należy olewać i tyle :)

Gość ufguyb
1969 Człowiek inteligentny- dobrze wychowany- nie okazuje z jakiej kasty społecznej pochodzi, tylko osoba z nabytą inteligencją a nie wrodzoną , z kompleksami tak się zachowuje. i tyle w tym temacie

Gość a od kiedy to
urzędniczki są majętne ? :D

Gość gość
Proszę o pomoc , jestem w trudnej sytuacji ,nie mam z czego zapłacić za mieszkanie Potrzebuję 400 zł na czynsz, dla niektórych tak nie wiele a człowieka wspomogą. Proszę o dobrowolne datki na numer konta : 57 1140 2004 0000 3402 7367 4553 Bardzo dziękuje za każdą kwotę.

Gość gość
do przedmowcy masz tupet mnie do glowy nie przyszloby cos takiego plac w ratach,,,a teraz do tematu mozna byc biednym ale kulturalnym taktownym czlowiekiem takie cos ma sie od urodzenia ..bogatym sloma z butow wychodzi potrafia chwalic sie co za ile kupili a nie wazne w jaki sposob zdobyli swoj majatek ..u mnie roznie raz pod wozem raz na wozie studiow nie mam ale jestem osoba taktowna kulturalna a od chamow trzymam sie z daleka ..poza tym drazni mnie pojecie statusu spolecznego wazne jest jakim sie jest czlowiekiem oraz jak traktuje sie innych ludzi,,jak mialam kase to przyjaciol przybylo robilam prezenty innym to bylo dobrze,,,jak teraz nie daje sie wykorzystywac do ubylo...w sklepie widze nieraz paniusie niby bogate przerazaja mnie nieraz odzywki do sprzedawczyn...dla PANA BOGA wszyscy ludzie sa rowni nie wazne czy prawnik lekarz naukowiec robotnik czy nawet menel .wszyscy sa jednakowi nie ma co sie wywyzszac,,,spotkalam prawnikow i wiem co maja za uszami urzednikow tez ja traktuje ludzi rowno

Gość gość
Znam faceta, który jest na liście najbogatszych ludzi w Polsce. Niby powinien mieć klasę, a burak z niego okropny! Przyjechał kiedyś do naszej firmy (robiliśmy mu reklamę na stacje) i pierwsze co zrobił, to poszedł załatwić sprawy fizjologiczne pod ścianę. Jakby tak posłuchać tego, co on ma do powiedzenia, to sprawdza się tu powiedzenie "Kto się prostakiem urodzi, prostakiem przemija. Choćby słoma z butów i ze złota była".