Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adecco szuka murzynów

Jest praca na autostradzie A4. Szukają 200 osób

Polecane posty

Gość Adecco szuka murzynów

Rozpoczęła się rekrutacja do punktów poboru opłat na autostradzie A4 pomiędzy Gliwicami, a Wrocławiem. Pracę ma szanse znaleźć 200 osób. Ile będzie można zarobić? - Więcej niż najniższa pensja, prawie średnią krajową - zapewniają przyszli pracodawcy. http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,10951376,Jest_praca_na_autostradzie_A4__Szukaja_200_osob.html Osoby zainteresowane pracą w punktach poboru opłat na A4 mogą kontaktować z biurami Adecco w Katowicach, Gliwicach, Opolu, Wrocławiu lub wysłać e-maila na adres autostrada@adecco.com. Firma Adecco, agencja pracy :classic_cool: Znalezione w sieci: Przestrzegam wszystkich przed Adecco. Zastanówcie się 100 razy zanim zdecydujecie się na pracę za ich pośrednictwem. To jedno wielkie bagno. Ludzie nieodpowiedzialni, cwaniacy, nie szanujący człowieka gnoje. Myślą tylko jak zarobić kasę za zebranie ludzi dla jakiegoś tam Norwega czy Szweda. A potem mają Cię gdzieś. Mówią" spadaj palancie, naiwniaku". Kurs językowy w Szaflarach to jedna wielka chała, pic na wodę. Udają wielką szkołę języków i myślą, że nauczą języka w 3 tygodnie. Totalna bzdura i mydlenie ludziom oczów. Ludzie jeszcze raz powtarzam. Nigdy nie zadawajcie się z Adecco, nigdy. Ja się zadałem i teraz bardzo tego żałuje. Zostałem z niczym. Zero odpowiedzialności u pracowników w Szaflarach. Zmowa milczenia . Udają ludzi wykształconych a są największymi baranami i oszustami. powinni paść się na halach, wysoko w górach . Ludzie nie wierzcie w to , że po tym kursie sami dacie sobie radę w Norwegii czy w Szwecji. Wykładowcy chcą uczyć słownictwa jakiego używa się na budowach a nie mają pojęcia o podstawowych narzędziach w pracy cieśli, hydraulika czy montera. Moje psy lepiej jedzą niż w tym Campusie. Chleb ze smalcem na kolację , jeden ziemniak i 2 jajka sadzone na obiad. Ludzie, omijajcie szerokim łukiem Adecco. Witam. Adecco to najgorsza firma z jaką się spotkałem. Jak większość miałem problemy finansowe więc zacząłem szukać pracy w Norwegii.Zostałem zapewniony "słownie" że na kursie w Szaflarach podpiszę umowę z norweskim pracodawcą a nic takiego nie miało miejsca. Oni organizują kurs i dostają kasę z funduszy europejskich w ramach przeciwdziałania bezrobociu. Pseudo kierowniczka ośrodka dzieli się kasiorą z Emilem(szef adecco w Szaflarach) i śmieją się w twarz. Jedzenie wstrętne i zimno, jak przyjeżdża kontrola z Norwegii to sprzątają i grzeją że można chodzić na golasa. Norweg zarabia 700 NOK /h brutto a nam dają 149 NOK/h brutto jedzenie kurewsko drogie dla nas dojazdy, przejazdy , przeloty na własny koszt no i na wyjazd też trzeba się zadłużyć. Rodzinne do wyrwania po kilku miesiącach , warunki do zamieszkania fatalne w domkach letniskowych. Znam osobiście dwóch kumpli którzy są zadowoleni ponieważ mają dużo pieniędzy i pojechali do Norwegii pozwiedzać. Odradzam wszystkim kontakty z ADECCO !!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3749596 🖐️

Gość amerykanin
Guzik prawda . Ludzie fajnie jedzenie nawet dobre i po 3 tygodniach mówisz komunikatywnie po norweski. Pozdrawiam