Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bedziecie kwita

KISZCZAK SKAZANY !!!!

Polecane posty

Gość bedziecie kwita

pewniei tak w zawiasach ze wzgledu na wiek i stan zdrowia.

Gość ?/..?/
tacy jak on nie siedzą,za duzo wie i mógłby sypac

Gość bedziecie kwita
no zaraz sie zobaczy.

Gość bedziecie kwita
hahah zawiasy na 5 lat .... kania niewinny.

To tragiczne wydarzenie. Trudno jest pojąć ogrom bólu i cierpienia Twojej koleżanki. W takich chwilach wkurza mnie takie gadanie, że cierpienie uszlachetnia itp. To naprawdę straszne. :(:(:( Ja się zgadzam z tym, że świat jest parszywy. Parszywy i niesprawiedliwy, oparty na ludzkiej krzywdzie i cierpieniu. Oboje się o tym przekonaliśmy. Świat zmierza ku samozagładzie i nie trzeba nam żadnych wojen itp. Świat jest parszywy i może się wydawać że życie w takim świecie jest niewiele warte, ale tak nie jest - pomimo, że jest takie kruche i nietrwałe. Tym większą przykłada się do niego wartość gdy jesteśmy tego świadomi. Owszem, można zmarnotrawić swoje życie, zawsze zdażają się jakieś patologie, jednak można sprawic, że nasze życie nie będzie bez sensu, a będzie sensowne i wartościowe. Inną sprawą jest, że życie ludzkie jest bardzo kruche, a wielu o tym na codzień nie myśli. To błąd. Trzeba mieć tę świadomość i czerpać z każdego dnia jak najwięcej - tak jakby to był ostatni dzień naszego życia. To że życie jest takie nietrwałe, a śmierć nieuchronna sprawia, że bardziej je doceniamy, chcemy jak najwięcej z tego życia mieć. Tym cenniejsze i wartościowsze ono jest, gdy ma sens i gdy zdajemy sobie sprawę, z tego że możemy je w każdej chwili stracić. Czy warto się starać, robić coś w życiu? Można wyjść z założenia że nie warto. Wówczas całe życie jest bez sensu, puste, naznaczone brakiem nadziei i celu. Natomiast, przyjmując tezę, że warto, dajemy sobie nadzieję na lepsze jutro, na sensowne i wartościowe przeżycie swojego życia, na pełne wykorzystanie i docenienie każdej pojedynczej szczęśliwej chwili. Póki mamy siłę się starać - mamy w sobie wolę lepszego życia. Myślę, że życie ma sens, nawet jeśli rodziny się po to, by kiedyś choć przez krótką chwilę uszczęśliwić jakąś osobę, czy jej pomóc. Na Twoje pytania trudno jest w pełni i jednoznacznie odpowiedzieć. Ludzie od zawsze próbowali, ale czy uzyskali satysfakcjonujące ich odpowiedzi? Możnaby o tym książki pisać a i tak nigdy w pełni nie wyrazi się tego, co siedzi w naszej głowie. Jak się teraz czujesz na wieczór? Może i lepiej, że przespałas to popołudnie. Lepsze wyłączenie się niż odczuwanie tej pustki i zniechęcenia...Nikt nie powinien przechodzić tego co Ty, al do tego doszło i musisz przejść przez ten ciężki okres w swoim życiu.

kurde, co za durne forum, dodala się odpowiedz która pisałem wczoraj w innym wątku zamiast tej która teraz pisałem ... Masakra

Gość bedziecie kwita
agent robki kopiuj wklej i to nieudolnie.

nie robiłem kopiuj wklej. Tylko pisze teraz na kafe z telefonu. Widocznie musiało coś zostać w pamięci i się to dodało. Wierz lub nie. Zresztą jak widzisz to za bardzo nie ma sensu w tym wątku...wystarczy choć trochę pomyśleć...jak widać dla niektórych to trudne...

Gość najllepiej głośno piardnąć
ale tago przygłupa z KPN, Słomkę, wsadzili do pierdla i mu dupko przecwyla buhahahahha

ehh co to za wyrok?! Dwa lata w zawieszeniu dla kiszczaka i kania uniewinniony?!

Gość najllepiej głośno piardnąć
toż te dziadki nawet nie wiedzą na chuj przywlekli do tego sądu