Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec tematu888

Stara dziewica 38

Polecane posty

Gość koniec tematu888

Cz trzeba wcześniej powiedzieć partnerowi, że jest się dziewicą pomimo takiego wieku? |Czy facet może mieć z tym jakiś problem?

Gość koniec tematu888
Pytam poważnie, jestem dziewicą i chciałabym w te wakacje w końcu to zmienić. Pytam więc, czy koniecznie muszę poinformować wcześniej partnera o moim dziewictwie, czy poczekać, aż sam zauważy. Podrywają mnie zazwyczaj młodsi. :)

Gość nukem
koniecznie informuj i to każdego.

Gość wariota
Powinnas powiedziec

Gość koniec tematu888
Dziewicą jest się tylko do pierwszego razu.

Gość jkmnjklpp
co chcesz mowic bo nie kumam .. jesli pan ma byc tylko na te jedna noc to po co sie tłumaczyc a jaesli cos wiecej nie tylko na raz to juz inna sprawa

Gość nukem
pierwszego razu - jasne. dlatego dopisałem "każdego"

Gość koniec tematu888
A jak nie powiem to co? Na jaką reakcję mogę liczyć?

Ale co Ci przyjdzie z tego, że ktoś Cię teges na jeden raz i sobie pójdzie?

Gość koniec tematu888
Ja wiem, że nie wierzycie że jestem dziewicą , ale to prawda. Natomiast gdybym nie powiedziała i wyszło by to w praniu, to co facet na to? Bardzo byłby zły, że mu nie powiedziałam?

Gość gwoli wyjasnienia...
jak tylko na raz, to nie musisz czekac do wakacji

Gość koniec tematu888
Co mi po jednym razie?? Chciałabym zobaczyć jak to jest, chodzi też o przytulanie i bliskośc z mężczyzną, której nigdy nie miałam. :)

Gość gwoli wyjasnienia...
dla faceta to na ogol zaszczyt, ze ma dziewice (sic!)

lepiej wytłumacz jak to możliwe, że nigdy nikogo nie było? Bo rozumiem, skoro byłabyś samotniczką, która nie wychyla nosa z domu. Ale wątpię, zeby taka osoba zebrała w sobie odwagę na taki krok:)

Gość koniec tematu888
gwoli wyjaśnienia _> nie muszę czekać do wakacji, owszem, ale to nie jest takie proste, ponieważ właśnie na wakacjach, w czasie urlopu jestem na tyle wyluzowana, żeby to w końcu zrobić.

Gość K katolicki - afery
kup sobie wibrator lub trzonek od łopaty i kręć w swojej zapleśniałej pic.......ce różne hu....je wianki.

Gość koniec tematu888
Zazdrosne ździry, które dawały komu popadnie niech się nie wypowiadają. :0

ale co ci w ogóle przyszło do głowy, żeby na starość tracić dziewictwo? a co do młodych podrywaczy... na starej peeczy młody chooy się ćwiczy :P

Gość koniec tematu888
żeleczek ____> Pomimo swojego wieku, jestem nieśmiała przy facetach więc jeżeli prześpię się z jednym z nich, może będę odważniejsza w kontaktach z innymi mężczyznami np. w pracy , na przyjęciu, myślę, że tak to właśnie działa. Powiem ci, że dziewice w tym wieku wyglądają młodziej niż te, które już dawno nie są i mają mężów i rodzinę.

Gość sadgffgfghd
ja chyba bym powiedziała, chociażby po to by się obchodził delikatnie i nie zdziwił w razie jakiś oporów. możesz mieć cienką błonę, której nie poczuje i ty również, a możesz mieć grubą i będziesz krwawić i nie będzie łatwo jej przebić. dla własnej wygody, chyba warto powiedzieć. jeśli jesteś z nim blisko i nie traktujesz jak wibratora, to rozmowa na różne tematy istotne dla Ciebie powinna być na porządku dziennym. jeżeli facet jest dojrzały emocjonalnie i darzy Cię uczuciem, to chyba nie powinien mieć z tym problemów.

Gość koniec tematu888
Nie wiem, kto to będzie, ktoś kogo poznam dopiero na wakacjach .

"więc jeżeli prześpię się z jednym z nich, może będę odważniejsza w kontaktach z innymi mężczyznami " masz jakieś chore myślenie. myślisz, że zmieni się twój charakter, bo jakiś przypadkowy facet ci wsadzi? otóż nie. dodatkowo prawdopodobnie będziesz miała obrzydzenie do siebie i traumę związaną z bólem, bo skoro to przypadkowy koleś, to nie licz na czułości i specjalne starania z jego strony 🖐️

nie wspominając już o tym, że przypadkowy ruchacz jak się dowie, że jesteś dziewicą i mogą być jakieś trudności - zwieje w podskokach. a nawet zakładając, że wszystko jakoś tam pójdzie, możesz zarazić się chorobą weneryczną, zajść w ciążę itp. bo chyba w tym wieku już wiesz, że nie ma w 100% pewnego zabezpieczenia przed ciążą.

Gość koniec tematu888
Z mioch obserwacji wynika, że mam rację. Moje koleżanki które nie były dziewicami, były bardziej dojrzałe, a dziewice wyglądały jak dzieci.

Gość koniec tematu888
Nie strasz mnie! Dlaczego po jednym razie mam zachorować na wszystkie choroby weneryczne, aids i Bóg wie jeszcze co? Nie zakładam tylko jednego spotkania, jeżeli będzie fajnie, możemy to wiele razy powtórzyć.

oczywiście, że możesz złapać AIDS i każdą inną chorobę weneryczną. przecież taki koleś, który zalicza co popadnie, z pewnością sypia z łatwymi pannami, a może nawet prostytutkami. nie lepiej dobrze kogoś poznać, pogłębić relację i dopiero potem iść do łóżka?

Gość koniec tematu888
Tak byłoby najlepiej ale to jest dla mnie trudne, bo może jestem nieatrakcyjna na stały związek.