Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwumiesieczniaki

mowiace dwumiesieczniaki

Polecane posty

Gość dwumiesieczniaki

jak sie pozorumiewaja z rodzicami dzieci dwumiesieczne,moje dziecko jak chce jesc to wola kyky i to jest taki nasz jezyk sekretny, czy wasze prawie ze noworodki tez "gadaja"?

Moje pierworodne dziecko od pierwszych dni mówiło: eja eja eja. Wyraźnie i głośno. Zanikło mu to po jakiś 2 miesiącach. Śmiejemy się teraz, ze chciał nas uprzedzic: e ja wam pokażę (jak podrosnę) :-D bo niezły ancymon z niego jest :-P

Gość słodkacukierniczka
moja córka ma w styczni 4mies. fajnei gaworzy a od tygodnia,, śpiewa" piszczy wręcz i wydaje gardłowe dzwięki. zwlaszcza jak skonczy ssac piers ma wted dobry humor i daje koncerty. sodkie to jest

Gość Miraculum5
Moja ma niecałe 2 miesiące. W dzień 1 miesiąca zaczęła gadać "aguu" niewyraźnie, teraz to jest b. wyraźne, gardłowe takie. Czasem tak nas woła "joooo", "ałlll" :) A i tak najbardziej lubię, jak kicha i potem takie słodkie, cieniutkie "aaa" robi :d

WOW cóz za ambitny temat ejaja a gugu kiki ale jestescie zalosne, nie macie zadnego swojego zycia a wasze zainteresowania sprowadzaja sie do kupek i zupek

Gość a moja ma miesiąc i
już mówi mama tata i jak chce siku to tez mówi "siku" i ja sadzam na nocniku i pięknie sika ;-) trochę jej jeszcze główka leci bidulce ale zamontowałam takie szczudła przy tym nocniku i tak ja na nich wieszam... czasami to nawet kupke zrobi i się sama podciera!

Gość o bosze
a jak Ty musisz byc zalosna skoro nawet na ten temat nie potrafisz nic powiedziec,ale czytasz bo coz innego zostaje...?

Gość o bosze
dodam jeszcze ze moim zyciem teraz sa kupki i moje dziecko,jak dla Ciebie co innego to czytaj topiki na ten temat

Gość a swoja drogą to
dwumiesięczne niemowlaki nie MÓWIĄ tylko GŁUŻĄ