Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostało mi 300 złotych

Do 10 lutego zostało mi 300 złotych!

Polecane posty

W domu mam 10 kilko ziemniaków, olej, ser biały, ser żółty, kiełbasa lisiecka, trzy duże majonezy, groszek pudliszki, pomidory, jabłka, 4 słoiki ogórków konserwowych, 2 słoiki kiszonych, 5 kilko pietruszki, 5 kilko marchewki, filety z kurczaka(15 sztuk) i 15 kotletów schabowych, śmietane, nogi z kurczaka, gruszki, i jeszcze 40 jajek. Jeszcze znajdą się jakieś soki (pomarańczowy, jabłkowy Caprio-2l, oraz 2 cole , sprite 2 l, fanta 2l). Są jeszcze jakieś słodycze, czekolady, landrynki, nawet chipsy). oraz mąka, bułka tarta, cukier I tak popłaciłam rachunki, jutro kupuje karte do telefonu, płacze jeszcze internet i co mi zostanie? jak mam życ? jeśli to co mam do jedzenia starczy mi na jakiś tydzień góra dwa tygodnie.?

Gość facet na zakupach
a mi 30zł do 31stycznia :D

Gość rewrwtrtewwwtr
to co masz w domu spokojnie wystarczy Ci na dwa tygodnie,już nie przesadzaj!!

Gość Autorkaaaaaaaaaa
a ile osób musisz wykarmić z tego co masz? bo mnie się wydaje nieprawdopodobne żebym 15 filetów kurczaka i 15 schabowych zjadła w tydzień czy dwa, nawet gdybym gotowała dla siebie i narzeczonego

Gość akashanet
ja mam jakieś 270 zł do wieczora 30 stycznia :(

Gość akashanet
a Ty wg mnie tego jedzenia spokojnie na 2 tygodnie wystarczy..

Ja gotuje tylko dla siebie. Mam 22 lata, własne mieszkanie ale nie umiem sobie sama radzic w życiu, nie mam faceta który przynosiłby mi pieniądze do domu jak większośc wypowiadających się tutaj pań. Ja lubie gotowac tak dla samej siebie. Dzwoniłam wczoraj do rodziców to usłyszałam że mam byc samodzielna, że nie po to kupili mi mieszkanie, samochód i jeszcze meble bym sobie nie radziła w życiu. Ja lubię sobie gotowac po popołudniu obiad a wieczorem też lubię usmażyc schabowego lub fileta. Gotuje tylko dla siebie.