Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łiiiiiiiiiiiłiiiiiiii

5 JAZD DODATKOWYCH PO 3 egz na prawko- O CO CHODZI??

Polecane posty

hej, mam pytanie. otóż. nie zdalam 3 razy egzmainu na prawko teraz musze wyjezdzic dodatkowe 5 godz zeby przyniesc zaswiadczenie do wordu zeby mi ustawili kolejny egzamin. ale teraz jakiś zonk normalnie. bo - gdzie nie pytam sie w jakiejs szkole jazdy to oni że to nie jest tak że jezdze sobie 5 godzin i juz. tylko musze po 5 godzinach zdac jakis egzamin wewnetrzny u nich w szkole bo inaczej nie podpiszą ze jezdzilam te 5 godz. a jak uznaja ze nie jezdze jeszcze dobrze to nie podpisza mi tych 5 godzin tak czy siak tylko kazą wykupic jeszcze dodatkowe godziny. Słuchajcie, czy to przypadkiem nie jest naciągactwo?? przeciez to chore, tak to sobie moge do usr,anej smierci jezdzic bo sie kolesiowi nie bedzie cos podobac. i 5 godzin bedzie trwało 50 a ja nie mam na to ani czasu ani kasy. porażka doslownie. przeciez oni maja podpisac tylko ze sie wyjezdzilo 5 godz dodatkowych a nie zaswiadczenie ze jest się gotowym do egzaminu a oni tak to trakują. tez tak u was jest???

Gość nie, u nas jest normalnie
Zaswiadczenie dadza jak sie zaplaci za te godziny :D

Gość 5675474
dostaniesz zaświadczenie i to od razu, a wyjeździsz sobie pięć godzin przed samym egzaminem :) u mnie w szkole tak robili :)

a dobra juz znalazlam info o tym ze tak trzeba robic a jak szkola robi inaczej to łamie prawo.. ehh

no wlasnie nie dostane bo w szkolach w moim miescie juz na wstepie mowia ze jezeli jestem słaba to zebym sie przygotowala ze 5 godzin nie wystarczy tylko trzeba bedzie wiecej dokupic

Gość Pierwsze słyszę!!!!!!!!!!!
U mnie było tak,że dostaję zaświadczenie i godziny sobie wyjeżdżam przed egzaminem.Co lepsze wcale nie musiałam tych pięciu wykupić.Chciałam 1 wykupowałam jedną jak dwie to dwie.

ehh widzicie.. tam u was ida wam na rękę a u mnie w miescie wszyscy jacys nadgorliwi są. jakies rankingi szkół prowadzą i zes,raj sie a nie daj się..